Adrian Cozma ofertează public USR-PLUS: ”Văd realistă o alianță a PNL cu USR-PLUS. Nu o alianță împotriva cuiva, ci o alianță PENTRU Satu Mare”!

0

În cadrul unui interviu la o televiziune locală, activul consilier județean PNL, Adrian Cozma, a creionat, schematic, câteva dintre direcțiile politice și administrative spre care va merge în ceea ce privește recent anunțatul său proiect de candidatură pentru președinția CJ Satu Mare.

”PNL are șanse mari să câștige Președinția CJ Satu Mare”, a transmis acesta și a vorbit, în detaliu, despre opțiunea sa pentru o alianță cu USR-PLUS.

”Nu o alianță împotriva cuiva, ci o alianță PENTRU Satu Mare”!

Cozma a explicat concret cum ar vedea această alianță, în perspectiva luptei politice pentru locale:

”Va trebui să discutăm cu partidele de Dreapta din Satu Mare. Sunt deschis la o colaborare… Nu caut o alianță împotriva cuiva, ci o alianță PENTRU ceva, PENTRU UN PROIECT! Acest proiect trebuie să detalieze, pe puncte, ce vom face pentru Sătmăreni!”

”Știu ce trebuie făcut pentru Satu Mare urgent și cu fermitate! Știu ce nu s-a făcut bine până acum, mai ales la nivelul Consiliului Județean, însă privesc spre viitor, nu mă interesează să arăt cu degetul spre trecut…”, a declarat Adrian Cozma.

Opțiunea de alianță a posibilului candidat PNL la șefia Consiliului Județean merge spre cei de la USR-PLUS, în legătură cu care crede că împărtășesc țelurile liberalilor:

”Văd realistă o alianță cu USR-PLUS… Din pozițiile publice ale domniilor-lor, cred că avem țeluri comune. În această formulă, putem câștiga, atât Primăria Satu Mare, cât și conducerea Consiliului Județan! Ca atare, nu doar la nivel național, dar și la nivelul județului nostru eu văd posibilă o astfel de alianță!Nu va fi o alianță împotriva cuiva, ci pentru ce ar trebui făcut în Satu Mare!”

Un proiect, prin care să aplicăm modelul de dezvoltare din administrațiile publice liberale

”Ne uităm în jur, la Bihor, Cluj… Satu Mare are un potențial mult mai mare și, totuși, suntem foarte mult în urmă…E nevoie de un proiect serios pentru Satu Mare… Nu le știu eu pe toate, însă un singur lucru garantez: voi lua în jurul meu oameni care pot face lucruri mărețe!”

” Vreau să aplicăm modele de administrație liberală care a performat – ca la Oradea, la Alba Iulia, la Cluj…, a declarat Adrian Cozma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.