O asociație dăruiește un început de școală fericit copiilor din familii defavorizate din județul Satu Mare

0

Nu toți copiii se pot bucura de începutul unui nou an școlar. De la ghiozdane, la rechizite și haine, acestea sunt un vis pentru copiii care provin din familii defavorizate. Asociația – Dăruind, primești, a demarat campania socială ”Un ghiozdan la început de an” care dă o șansă la educație copiilor din familii sărace. Prin această campanie câțiva micuți vor putea începe școala pregătiți.

”Proiectul „Un zambet, un destin”, organizat de Asociatia – Daruind Primesti, continuă cu o nouă campanie socială – „Un ghiozdan la început de an”.

„În această perioadă copiii care urmează să înceapă școala își pregătesc hainele și rechizitele, din păcate nu toți pot face acest lucru.
Este vorba despre copiii din familii defavorizate, copii care nu au un ghiozdan și nici creioane sau acuarele.

De data aceasta ne îndreptăm atenția către copiii cu posibilităţi reduse, care frecventează Școala din comuna Tătărești, judetul Satu Mare, și care se vor bucura să înceapă școala cu cele necesare: Haine noi, ghiozdan, penar, obiecte de scris (pixuri, carioci, creioane colorate), caiete, bloc de desen, foi colorate, pensule etc.”, transmit inițiatorii acestui proiect.

Membrii unei familii din comuna Tataresti, sunt greu încercaţi de problemele crunte pe care viaţa le-a tot pus în calea lor. Cei 11 copii trăiesc într-o sărăcie greu de imaginat, iar condiţiile din ”casuta” în care îşi duc zilele sunt greu de îndurat. O camera pentru 13 suflete!

O alta familie de la periferia orasului Satu Mare, unde tot așa intr-o casuta mica, traiesc 9 suflete, acestea vor merge la scoala cu haine noi si rechizite scolare!”
Asociația Dăruind, primești, poate fi găsită pe Facebook cu același nume, pentru cei care doresc să se implice. De asemenea, aceștia pot fi contactați la numărul de telefon 0722 388 962, afișat pe pagina lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.