Video. Dezastru la un bloc din municipiul Satu Mare! Incredibil cum au ajuns să arate canalizarea și subsolul blocului

0

Un sătmărean ne prezintă într-o filmare situația cu care se confruntă locatarii blocului 21 A de pe Bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare. Este vorba despre o canalizare care a rămas fără capac, iar în lipsa acestuia, alți locuitorii ai  zonei au depozitat în interior diverse materiale, pet-uri sau mizerii.

La fel arată și beciul aceluiași bloc de pe Lucian Blaga.  Mai mult, din această canalizare și din beci a ieșit luni la rând apă în urma căreia s-a format un râu pe o lungime de câțiva zeci de metri, care ducea spre șoseaua principală. Mai rău este faptul că apa care se scurge de la acest bloc avea un miros extrem neplăcut, în special în sezonul cald și reprezenta un focar de infecție.

Această situație a mai fost sesizată și în urmă cu câteva luni, la începutul acestei veri, când o sătmăreancă, care locuiește în acest cartier și victimă colaterală, a cerut rezolvarea acestei probleme autorităților locale.
Femeia povestit la acel moment că locuitorii blocului cu pricina i-au adus la cunoștință edilului Kereskenyi,dar nu au fost luați în seamă. De asemenea, locatarii blocului ar fi vrut să pună mână de la mână pentru a rezolva problema însă nu a fost lăsați.
Chiar dacă momentan râul care se scurgea din canalizarea blocului 21 A de pe Lucian Blaga „a secat”, canalizarea este plină de gunoaie și, se pare, locatarii blocului nu au acces la beci, spune autorul filmulețului.

Așa arată canalizarea blocului 21 A de pe Bulevardul Lucian Blaga…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.