Propunerea președintelui PNL Ludovic Orban: Vouchere de vacanță și pentru angajații din mediul privat

0

Ludovic Orban, Președintele PNL a anunțat că partidul său a inițiat un proiect de lege în care şi angajaţii din mediul privat să poată beneficia de tichetele de vacanţă. Liderul PNL  a spus că nu e normal să existe o discriminare pozitivă pentru angajaţii din sectorul public, “numai din raţiuni de natură electorală”.

“Noi avem un proiect de lege prin care stabilim un regim de deductibilități, astfel încât și angajații din mediul privat să poată beneficia de vouchere de vacanță, la fel ca angajaţii din sectorul public, dar fără a ȋmpovăra suplimentar angajatorii.

Noi nu avem nimic împotriva voucherelor de vacanță, dimpotrivă, s-au dovedit a fi instrumente utile care ajută dezvoltarea turismului autohton și care dau posibilitatea multor angajați, ce și-ar fi permis mai greu un sejur complet, să aibă o vacanţă mai lungă decât obişnuitul turism de weekend.

Ceea ce ne dorim cu adevărat este ca angajații din mediul privat să beneficieze de recunoaștere, de un tratament firesc și să nu mai existe o discriminare între ceea ce face statul pentru angajații din sectorul public şi nu face şi pentru angajaţii din sectorul privat.

PSD-ul, aşa cum a făcut dintotdeauna, aplică măsurile doar ȋn urma unor calcule electorale. Noi vrem echilibru şi echitate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.