Sătmăreanul Mihai Huzău (ALDE), demis din funcția de Secretar de Stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul în doar două luni

0

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie, la cerere, mai mulţi secretari de stat, de la Ministerul Energiei, Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, Ministerul Culturii şi Ministerul Agriculturii. Printre aceștia se numără și sătmăreanul Mihai Huzău (ALDE), numit în funcția de secretar de stat pentru Relația cu Parlamentul în urmă cu aproximativ 2 luni. 

Cariera politică la nivel național a lui Huzău a fost scurtă. La aproximativ 2 luni de când și-a dat demisia din Consiliul Local Satu Mare pentru funcția de Secretar de Stat la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, sătmăreanul a fost demis de premierul Viorica Dăncilă.

,,Potrivit unor decizii ale premierului Viorica Dăncilă, publicate în Monitorul Oficial, au fost eliberaţi din funcţia de secretari de stat, la cerere, Marius Dumitraşcu de la Ministerul Energiei, Mihai Huzău de la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Oprea-Stoian de la Ministerul Culturii, Claudiu Roşu-Mareş de la Ministerul Agriculturii.
De asemenea, a fost eliberat din funcţie, tot la cerere, Vasile Guşatu, care a ocupat funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră”, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.