Huzău a plecat din funcția de la București, pentru a protesta față de faptul că, fără Dragnea, PSD nu mai are moralitate și nici prințipuri, carevasăzică…

0

Mihai Huzău, de la ALDE, partidul – balama specializat în recuperat penali, sinecuriști tineri și securiști bătrâni, tocmai a anunțat pe contul personal de Facebook, că a ales calea ”morală”, ”etică”, ba chiar ”corectă”… respectiv separarea de PSD-ul condus de tuta Dăncilă, pe motiv că nici nu comunică altfel, decât ca o tută, iar, pe de altă parte, nici nu mai e moral, ca în timpurile ”bune”, ”etice”, de odinioară, când domnul Dragnea…

Ca atare, a decis să fie ”moral” – dânsul, domnul Huzău – și s-a despărțit, mai ușor, de coaliția penalilor (cei de la ALDE fiind cam la fel de oportuniști ca UDMR-eii lui Hunor Kelemen) și mai greu, respectiv cu tristețe, de funcția de la București.

Din postare, rezultă așa tristețe de fripturist pe bani publici, de Capitală…! Sărmanul Huzău, ce păcălit trebuie că s-a simțit ca, după tot …efortul, să trebuiască să lase din mână prețioasa funcție pe care tocmai o obținuse, acum două luni…

Deci – dacă e să urmăm firul ”corect”-logic al lui Huzău, auto-proclamat ”corectul” – ar trebui să înțelegem ca domnia-sa are următoarele convingeri, unii le-ar numi ”imprecizii”, chiar neclarități:

  1. Huzău a lăsat… sinecura din mână, pe motiv că nu se poate resemna, ba chiar pare surprins de faptul că actualul PSD condus de Dăncilă are o comunicare pe nivel de tută. Iar acest lucru îl revoltă esențialmente… Deoarece domnia-sa, dl. Huzău, nu s-a prins ”de la prima încercare” că d-na Dăncilă… nu… deci nimic… ca …comunicare, carevasăzică. Deci ați înțeles ce a înțeles Huzău din ce face Tăriceanu, ieșind de la guvernare, nu? Huzău a procesat și a înțeles că, la PSD, singura problemă e lipsa de talent ”pă comunicare”… Iar băieții ăștia conduc țara carevasăzică… Doamne-ajută să fie doar demagogi, când scot astfel de aberații pe gură!
  2. Ca…comunicare, PSD fiind zero, Huzău a ales să fie „moral” și „etic”, deci s-a ”despărțit” de PSD … în semn de protest, că nu mai e ca înainte, adică atunci când era condus de pușcăriașul Dragnea…  Să raționalizăm cum a procesat Huzău, din nou: domnia-sa susține că, dacă rămânea pe linia Dăncilă, ar fi fost ”imoral” și ”inetic”, deci a demisionat, ca să fie ”moral, etic, corect”. Deși… Dăncilă, cu toate că tută, nu e condamnată penal, nu e la închisoare. De unde rezultă că Huzău e fan Dragnea și-l consideră pe odiosul baron pușcăriaș garant al moralității pesedeilor. De altfel, sugerează că a demisionat, deoarece moralitate la PSD a fost doar când infractorul Dragnea, cetățeanul de onoare al Negreștiului Fedorcăi, era în libertate! E bine că Huzău nu e ca tuta de Dăncilă! Ca…comunicare, desigur!Putem concluziona ce înțelege Huzău prin moralitate în viața publică: ceva în stilul gândirii unui alt falit de-al guvernelor PSD-ului, respectiv Ion Țiriac, autorul celebrului dicton ”mai bine hoț pesedist, decât prost ” (comunicator…?). Doar așa fac sens aberațiile din postarea lui Huzău (ALDE), în care se laudă că a demisionat, astfel vitregindu-și țărișoara de calitățile sale irepe/r/t/abile, pe motiv că, fără Dragnea, PSD e imoral și pustiu!

Este iritant că există exponenți ai generației tinere care au apucăturile fripturist-demagogice ale generațiilor expirate de anii 90 și care își imaginează că pot persista cu demagogiile tradiționale în a-și păcăli electoratul.

Undeva, e și vina alegătorilor care-i votează pe acești oameni: avem democrație, însă aceasta nu poate face bine cu forța.

După postarea lui Huzău, putem face o sinteză între niste planuri aleatorii: bunii ”comunicatori”, în abecedarul lui Huzău, sunt politicienii pușcăriabili; tot ei sunt cei care te inspiră la ”moralitate” și etică…! De exemplu, idolul lui Huzău, pușcăriașul Dragnea, cetățeanul de onoare al orașului Negrești-Oaș!

Cum era…unitate de măsură…”dăncilul”…sau ”huzăul”?

 

 

Citiți și…

Tuta din scaunul de Premier consideră că ”analfabeto!” e calomnie și cere limitarea libertății de expresie…! E bună de cetățean de onoare la Negrești-Oaș!

 

NEWSWEEK: Noul șef al Senatului, Teodor Meleșcanu, a susținut crimele comuniștilor din anii 50

 

Liviu Dragnea are interdicție să intre în SUA. Babici(PNL): ”Ce n-am reușit noi, la Negrești, au reușit Americanii! Bravo, SUA! Rușine PSD și Fedorca!”

Ca să-i lămurească pe Fedorca și Cionca…că Dragnea e pușcăriaș, liberalul Babici se duce la Rahova să-i facă poză în celulă fostului lider pesedist!

 

Ca să-i lămurească pe Fedorca și Cionca…că Dragnea e pușcăriaș, liberalul Babici se duce la Rahova să-i facă poză în celulă fostului lider pesedist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.