Trei politicieni PSD, pe placa memorială închinată eroului maramureșean Grigore Pintea ”Viteazul”. De ce? Pentru că placa memorială a fost realizată cu finanțare de la Consiliul Județean!

0

Trei politicieni PSD, la loc de cinste pe o placa memorială închinată eroului maramureșean Grigore Pintea ”Viteazul”.

Este vorba despre Liviu Pop, fostul ministru al Educației, Gheorghe Simon fost ministru al Economiei și Gabriel Zetea șeful Consiliului Județean Maramureș, au numele și fotografiile gravate pe un monument închinat unui erou local, Grigore Pintea ”Viteazul” din satul Săcel, județul Maramureș, potrivit Ziar de Maramureș.

Cei trei politicieni PSD, din conducerea județeană, sunt puși la loc de cinste pe monumentul ridicat în satul maramureșean Săcel. De ce sunt prezenți cei trei politicieni din organizația locală pe placa memorială? Placa memorială a fost realizată cu finanțare de la Consiliul Județean Maramureș.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, tot în județul Maramureș presa locală a descoperit un alt servilism politic. Premierul Viorica Dăncilă și președintele CJ au fost trecuți pe lista “ctitorilor” unei școli reabilitate din fonduri publice, anul acesta. La deschiderea anului școlar, primarul orașului Dragomirești din județul Maramureș a dezvelit, pe peretele școlii gimnaziale, o plăcuță cu următorul mesaj: “Din mila lui Dumnezeu s-a reabilitat în orașul Dragomirești Școala Gimn. ‘Liviu Rebreanu’ între anii 2017-2019 cu sprijinul Guvernului României, prim ministru fiind doamna Viorica Dăncilă”.

Foto: Ziar de Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.