Robert Sighiartău: ”Datoria PNL la guvernare este de a repune valorile și competențele la locul pe care-l merită în societate!”

0

 

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a postat duminică pe contul său de Facebook câteva rânduri, în care explică esența pe care consideră că ar trebui să o aibă o anticipată guvernare a partidului său.

Importantă este, din punctul de vedere al politicanului liberal, o reapropiere de popor și de valorile morale.

Noi trebuie să facem politică pentru oameni şi alături de oameni, în baza unor valori și principii. Fără oameni politici și oameni de stat morali, politica se dezumanizează, se desprinde de oameni și se îndreaptă, într-un final, împotriva lor”, susține Sighiartău.

Acesta concluzionează susținând că PNL trebuie să-și propună ”o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate

 

Întreaga postare a tânărului politican liberal:

 

Dragi colegi tineri,

Vorbim adesea despre patrimoniul material , dar mult mai puțin despre patrimoniul moral al națiunii.
Și dacă, în sfârșit, vorbim despre patrimoniul moral și ne întoarcem la el, înseamnă că ne reapropiem ca politicieni de propriul popor, de valorile lui.

O să îmi spuneți, poate: ce are a face politica cu morala ? Politica a devenit o meserie cu o doză mare de cinism și amoralitate şi noi va trebui să îndreptăm rapid această boală gravă din societate.

Noi trebuie să facem politică pentru oameni şi alături de oameni, în baza unor valori și principii.
Fără oameni politici și oameni de stat morali, politica se dezumanizează, se desprinde de oameni și se îndreaptă, într-un final, împotriva lor.

Cred că datoria PNL la guvernare este să ajute la regenerarea României morale , printr-o guvernare morală și competentă. Să oprească degradarea valorilor. Să repună valorile, competențele și talentele la locul pe care îl merită în societate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.