Superbă paradă de cai organizată la Ardud de Asociația Ecvestră ”Perla Neagră”, cu ocazia celei de-a doua ediții a Festivalului ”Ziua Calului”

0

Beneficiind de susținerea autorităților din Ardud, Asociația Ecvestră ”Perla Neagră” a reușit să impresioneze, si la a doua ediție a evenimentului ”Ziua Calului”.

Cu această ocazie, superbe exemplare de cai au defilat în fața miilor de oameni prezenți la acest adevărat festival al eleganței cabaline.

De altfel, organizatorii au transmis că văd acest eveniment ca un mod de celebrarea a nobilului animal, care este calul.

 

Organizatorii au îmbinat, în cadrul evenimentului, concursurile de frumusețe cabalină, cu cele de îndemânare a atelajelor hipo, numere de dresură, dar și cu muzică – un concert de muzică clasică al BiggDima Band.

De asemenea, a avut loc o tombolă cu marele premiu constând într-un ponei.

Printre cei care au impulsionat evenimentul, s-a numărat și consilierul județean Adrian Cozma, acesta fiind un apropiat al fenomenului ecvestru, dar și un apropiat al Ardudului.

”A fost o zi superbă, pentru Ardud și pentru județul nostru; acest eveniment intră, deja, în tradiția Sătmărenilor. Ne bucurăm că am avut oaspeți, inclusiv din străinătate și că toți participanții au contribuit la o zi așa cum merită județul nostru! Eu susțin, cu mare drag, astfel de evenimente, ce impun județul nostru acolo unde merită!”, ne-a declarat Adrian Cozma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.