Premieră: Nuntă la Castel! Castelul Karolyi din Carei își deschide ușile pentru prima nuntă

0
Castelul Karolyi din Carei și-a deschis ușile pentru petreceri începând din această toamnă. Nunți, botezuri sau diverse petreceri pot avea loc în principala atracție a orașului Carei.

Doritorii pot închiria una dintre sălile Castelului și pe bani deloc puțini. Pentru ca închiria Castelul Karolyi, costul se ridică la câteva mii de euro, iar înăuntru încap până la câteva sute de persoane.

În această sâmbătă are loc, în premieră, prima nuntă la Castelul Karolyi, motiv pentru care, reprezentanții Castelului au anunțat că sâmbătă, 21 septembrie, castelul va fi închis pentru vizitatori.

”Vă anunțăm că SÂMBĂTĂ, 21 SEPTEMBRIE 2019, Castelul Károlyi și expozițiile din cadrul acestuia vor fi închise din cauza unui eveniment privat.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Castelul Karolyi – vedeta intr-o comedie romantica pe Netflix


Castelul Károlyi din Carei a cucerit Hollywood-ul! Cladirea apare în câteva secvențe, într-o comedie romantică de pe Netflix, film în care protagonistă este Vanessa Hudgens, cunoscută mai bine în rândul tinerilor, din seria High School Musical.

Interesul pentru Castelul Karolyi din Carei a devenit mult mai mare în 2019

Castelul Karolyi a devenit în ultima perioadă extrem de apreciat. Anul acesta, Castelul din Carei a participat la Târgul European al Castelelor, Ediţia I cu  scopul de a promova frumuseţea monumentelor istorice din Europa.

Standul Careiului a fost vizitat în cele trei zile de circa 8.000 de persoane,  care au rămas impresionate de imaginile şi informaţiile despre acesta. Vizitatorii au putut afla oferta turistică şi principalele elemente de atracţie turistică şi istorică, arătându-se impresionaţi de aspectul actual al castelului, lucrările care au fost efectuate, modul în care sunt organizate expoziţiile, evenimentele culturale care îl animă, precum şi faptul că a reintrat în circuitul turistic, devenind un punct de atracţie de nivel naţional şi chiar internaţional.


Foto: Romania Travel Guide & Facebook/Castelul Karolyi Carei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.