Teodorovici vrea să-i bage la închisoare pe cei care nu își plătesc taxele. Liderul Senatorilor PNL: ”El şi gaşca lui de infractori de unde să mai fure dacă voi nu le daţi bani? Am o MEGA surpriză”

0

Liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a postat pe pagina sa de socializare, că are o surpriză pentru ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pe care îl va trimite în puşcărie alături de fostul său şef de partid, Liviu Dragnea, asta după ce Teodorovici a propus, printr-un proiect de lege, ca cei care nu îşi plătesc taxele să fie pedepsiţi cu închisoare de la 1 la 6 ani.

„Teodorovici, bichonul Vioricăi, vă bagă la puşcărie dacă nu vă plătiţi taxele. El şi gaşca lui de infractori de unde să mai fure dacă voi nu le daţi bani? Teodorovici a făcut proiectul de lege şi pe el s-a exclus. Doar pe voi vă bagă la puşcărie”, a scris Cîţu pe Facebook.


Foto: Facebook/Florin Cîțu

Totodată, liderul PNL aminteşte afirmaţiile făcute în trecut de Teodorovici atunci când vorbea despre datoriile pe care acesta le avea la bugetul Statului: “O să plătesc în funcţie de ce pot să plătesc. O să văd dacă pot găsi un împrumut, eventual, să achit partea de penalităţi, ca să nu crească în continuare. Dacă aveam suma plăteam. Vă daţi seama că nu stăteam să plătesc penalităţi aiurea…”.

Senatorul Florin Cîţu îl anunţă pe Orlando Teodorovici că are „o MEGA surpriză” pentru el.

„O să ajungi lângă Dragnea dar nu pentru că nu ţi-ai plătit taxele. Altă ilegalitate. Voi prezenta totul într-o conferinţă de presă săptămâna viitoare. Vine, vine, calcă totul în picioare… #NuLuămPrizonieri #RomâniiTrebuieSăŞtie”, a anunţat Florin Cîţu.

Reamintim că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a depus la Senat un proiect de act normativ care propune pedeapsa cu închisoarea pentru datornici, atât persoane fizice, cât şi juridice.

Foto: Guvernul României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.