Unul dintre cei mai buni tenismeni din lume despre Transfăgărășan: ”Este cel mai frumos drum din lume”

0

Tenismenul ceh Tomas Berdych, aflat în vizită în România, a străbătut Transfăgărăşanul. Surprins de frumusețea lui, acesta a postat o imagine pe contul său de Instagram. Textul care însoțea  fotografia îi este adresat prietenului său Jeremy Clarkson, un scriitor și prezentator britanic, căruia tensismenul i-a dat dreptate, susținând că Transfăgărășanul pe care îl vedea în fața ochilor, este cel mai frumos drum din lume.

Tomas Berdych a fost multă vreme în Top 10 mondial, ajungând până pe locul 4 în 2015. A câştigat 13 turnee în carieră şi a fost finalist la Wimbledon în 2010. Acesta ocupă în prezent locul 101 și abia a revenit în circuitul ATP după o accidentare la spate.

„Ai avut absolută dreptate, Jeremy Clarkson, este cel mai frumos drum din lume”, a scris sportivul din Cehiape contul său de instagram.

Jeremy Clarkson, cel căruia i se adresează Berdych, este un scriitor și prezentator britanic. Clarkson scrie articole săptămânal în The Sunday Times și The Sun, dar este asociat foarte des cu emisiunea auto a BBC, Top Gear, al cărei prezentator a fost în perioadele 1989-1999 și 2002-2015.

Tot pentru Top Gear a filmat și pe Transfăgărășan, despre care a spus că „este cel mai frumos drum din lume”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.