Adrian Cozma, răsplătit simbolic de ardudeanca Elisabeta Propszt, pentru implicarea în organizarea Zilei Calului de la Ardud: doamna i-a dăruit un tablou

0

Consilierul județean Adrian Cozma a fost răsplătit la Ardud pentru implicarea în mai multe evenimente care fac cinste Ardudului, printre care „Ziua Calului” în organizarea căreia s-a implicat și care a avut un real succes. Acesta a primit un tablou realizat pe pânză, din partea unei ardudence care a ținut să-i mulțumească public pentru evenimentele în care s-a implicat, în special la Ardud.

Printre miile de participanți la „Ziua Calului”, o doamnă s-a făcut remarcată după ce i-a oferit un tablou consilierului județean Satu Mare, Adrian Cozma la cea de-a doua ediție a spectacolului ecvestru avut pe 16 septembrie la Ardud.

Elisabeta Propszt, pe numele său, este din Ardud și realizează tablouri și picturi din pasiune. Ba mai mult, în cadrul Asociației Artiștilor Plastici din Satu Mare din care a făcut parte, a avut expuse tablouri la Primăria Municipiului Satu Mare.

Tabloul a fost dăruit consilierului județean în semn de mulțumire pentru implicarea sa, atât în problemele administrative ale județului, cât și pentru organizarea unor astfel de evenimente precum Ziua Calului, care pun Ardudul pe hartă.

Într-o discuție cu reporterii sătmăreanul.ro, d-na Propszt ne-a mărturisit că apreciază implicarea avocatului Adrian Cozma în viața Ardudului – aceasta a invocat terapia cu cai de care au putut să se bucure copiii cu dizabilități la Ardud Vii sau cum la inițiativa lui Adi Cozma, alături de zece membrii ai Asociației Ecvestre Perla Neagră,  s-a pornit călare spre Alba Iulia, din fața Primăriei orașului Ardud, pentru a aduce un omagiu luptei și jertfei eroilor neamului românesc.

Ardudeanca a declarat că este cel mai frumos eveniment organizat în Ardud de până acum.

Ziua Calului de anul acesta a avut un real succes, iar ca noutate, anul viitor, primarul Ardudului, Ovidiu Duma, la cererea spectatorilor, împreună cu Asociația Ecvestră Perla Neagră, vor face o categorie separată dedicată oamenilor locului care doresc să se mândrească cu caii lor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.