Klaus Iohannis, Dan Barna și Theodor Paleologu și-au depus candidaturile la alegerile prezidențiale

0

Președintele Klaus Iohannis, Dan Barna și Theodor Paleologu și-au depus până la această oră candidaturile pentru funcția de președinte al României la Biroul Electoral Central. 

Klaus Iohannis a ajuns la Biroul Electoral Central alături de mai mulți lideri PNL pentru a-și depune candidatura pentru un nou mandat de președinte. El a precizat că țara trebuie reclădită și își dorește o Românie normală pentru toți românii.
PNL a adunat peste 2,2 milioane de semnături pentru susținerea președintelui la prezidențiale care au fost depuse la Biroul Electoral Central.

Ccandidatul Alianței USR-PLUS, Dan Barna și-a depus și în această dimineață candidatura. Acesta a venit însoțit de liderul PLUS, Dacian Cioloș și mai mulți lideri din USR-PLUS.

Dan Barna a declarat în fața presei încă o dată că va fi un președinte full-time și se va asigura că românii nu vor mai pleca din țară. De asemenea, el a mai adăugat că actualul Guvern Dăncilă nu mai are legitimitate, iar după adoptarea moțiunii de cenzură, își dorește alegeri anticipate.

Și Candidatul PMP, Thodor Paleologu și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Paleologu a mulțumit sutelor de mii de simpatizanți pentru semnăturile acordate și a declarat că pentru el, încrederea oamenilor care i-au acordat aceste semnături reprezintă o responsabilitate enormă.

Premierul Viorica Dăncilă și-a depus și ea candidatura la prezidențiale, ieri, când s-a prezentat cu cele 1,400.000 de semnături obținute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.