Potop de felicitări pentru Laura Codruța Koveși, pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă

0

Fecitări, aplauze, confetti, pe pagina Viorică Dăncilă, pentru Laura Codruța Koveși! A fost sărbătoare ieri, 19 septembrie, pe pagina de Facebook a premierului Dăncilă, după aflarea veștii că Laura Codruța Koveși a fost desemnată procuror-șef european în ciuda faptului că nu s-a bucurat de susținere din partea  PSD-ul, ba mai mult, ambasadorul României la UE, Luminița Odobescu ar fi avut mandat din partea PSD să se opună numirii în funcție a fostului șef DNA.

Ce a rezultat în urma aflării vești că Laura Codruța Koveși a obținut 17 voturi și a fost numită procuror șef european? Un potop de felicitări pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă… pentru Kovesi!

În loc să fie felicitată Viorica Dăncilă pentru cele 1.400.000 de semnături adunate pentru candidatura sa la prezidențiale, cea sărbătorită pe pagina premierului a fost Laura Codruța Koveși.  Au curs mii de mesaje pentru actualul procuror-șef european, iar ele au continuat chiar și câteva ore mai târziu, după ce pe pagina premierului au apărut alte postări.

Președintele Klaus Iohannis ar fi sunat-o pe Luminița Odobescu, ambasadorul României la UE, să voteze în favoarea lui Kovesi, cu toate că aceasta avea mandat de la Viorica Dăncilă să voteze împotrivă.

Europarlamentarul Rareș Bogdan remarcă faptul că Laura Codruța Kovesi a fost lăsată singură de Guvernul României în competiția europeană, dar a fost susținută de “România eternă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.