Președintele, de Ziua Mondială Fără Mașini: ”Protejarea mediului înconjurător devine obligația și responsabilitatea noastră, a tuturor”

0

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj azi, 22 septembrie, zi declarată „Ziua Mondială Fără Mașini”. Din imaginea postată pe pagina sa de Facebook, pare că președintele a renunțat și el în această zi la mașină și a luat bicicleta. 

„Într-o lume afectată tot mai mult de schimbările climatice cauzate de poluare, protejarea mediului înconjurător devine obligația și responsabilitatea noastră, a tuturor”, declară președintele Iohannis pe Facebook.

De Ziua Mondială Fără Mașini, șoferii sunt încurajați să renunțe la mașini și să apeleze la mersul pe jos, bicicletă sau transportul în comun. Această acțiune are ca scop reducerea emisiilor de gaze de eșapament.

Consiliul General al Municipiului București a votat, în ședința de pe 27 august, o hotărâre prin care, în fiecare an, pe 22 septembrie, se interzice circulația vehiculelor cu motor în centrul Capitalei, între orele 9  și 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.