”Miticul” Kereskenyi construiește parcări…din hârtie și DOAR PE HÂRTIE

3

Capacitatea semi-pesedistă de a minți a lui Kereskenyi Gabor, primarul-zero al ultimilor trei ani din Satu Mare, a ajuns într-o fază de atât de avansată, încât e vecină unei iraționalități incontestabile: simțind că șansele sale de a mai obține un nou mandat tind spre zero, avem impresia că omul nostru a început să piardă definitiv și iremediabil contactul cu realitatea.

În caz că nu ați știut, după ce nu a construit 1(un) singur loc de parcare pe parcursul acestui mandat dezastruos, primarul din Satu Mare a anunțat marți că va construi două parcări supraetajate în centrul municipiului Satu Mare”.

Poate credeți că avem halucinații colective… însă nu, acest politruc udemerist absolut comic a ajuns într-o fază atât de avansată de tupeu, încât, în incercarea de a-și păcăli electoratul propriu, de etnie maghiară, este capabil să mintă și să păcălească, inclusiv în limba română.

 

După cum puteți constata din captura foto (de mai sus) de pe site-ul Primăriei, Kereskenyi anunță – nici mai mult nici mai puțin decât- construirea a două parcări supraetajate. Ca să fie convingător în minciună, indică și zonele unde vor fi aceste parcări imaginare… Orice om care nu citește tot textul de pe site-ul Primăriei, rămâne cu impresia formată, printr-o manipulare obscenă, de doi…forinți, că într-adevăr primarul va construi parcări în ultimele 6 luni de mandat.

Pentru că, dacă parcurgeți textul de 4-5 rânduri – totuși e rezonabil, nu minte pe pagini întregi, sau, poate nu mai are energie să mintă cu așa nerușinare – veți constata că proiectul celor două parcări se află abia în faza obținerii avizelor…

Nouă, acest tip de prosteală ne spune că Kereskenyi ne ia pe noi, pe Sătmăreni, de proști.

Adică să te mintă în față și să mai aibă și tupeul să vină să-ți ceară votul, asta e demn de un ”mitic”…

 

 

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.