Turiștii, tot mai interesați de Transilvania. Destinația de toamnă Nr.1 în România este un oraș din Ardeal

0

Municipiul Cluj-Napoca se află pe prima poziție în topul celor mai căutate locuri de cazare din țara noastră în perioada septembrie-noiembrie 2019.

Echipa motorului de căutare pentru călătorii Momondo a analizat evoluția prețurilor și a căutărilor de cazare în locațiile din România pentru lunile septembrie-noiembrie 2019, dar și care sunt cele mai căutate destinații de toamnă din țară.

Orașele mari precum Cluj-Napoca și București sunt în topul căutărilor, alături de Băile Tușnad, cea mai scumpă locație din România privind cazările în lunile de toamnă în hoteluri de 3*. Aici media unei nopți de cazare este de 60 de euro.
Clasamentul este completat de Băile Felix (Bihor), unde media este de 42 de euro și Iași. Datele apar într-o analizată realizată de motorul de căutare Momondo.ro, conform Europa FM.

Prețurile menționate reprezintă valorile medii ale tarifelor pentru o noapte de cazare într-o cameră dublă a unui hotel de 3 stele în perioada 1 septembrie- 30 noiembrie a.c., pentru căutări efectuate între 1 ianuarie și 17 septembrie.

Top 10 destinații – toamnă 2019

1. Cluj-Napoca 42 euro; 2. București 40 de euro; 3. Băile Tușand 60 euro; 4. Băile Felix 42 euro; 5. Iași 39 euro; 6. Sibiu 38 euro; 7. Brașov 43 euro;  8. Mamaia 50 euro; 9. Băile Olănești 49 euro și 10. Predeal 40 de euro.

Sursa: Momondo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.