Gabi Balint, mesaj din spital, după ce suferit un infarct: ”Gata. A trecut. Sunt ca nou”

0

Fostul fotbalist, Gabi Balint a trasnims astăzi, prin intermediul paginii sale de Facebook un mesaj către urmăritorii săi, în urma intervenției chirurgicale suferite săptămâna trecută, în care i s-au montat 3 stenuri, după un infarct.

”De vreo 5 zile, tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?! 😁

Gata. A trecut. Sunt ca nou.
Mulțumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun) 🙂 Mulțumesc că v-ați facut griji și v-ați rugat pentru mine! Am realizat cît sunt apreciat în țara mea și asta mi-a dat putere. Totuși când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat...a cîștigat… Brrr… Senzația că eram deja plecat cu mingea la picior, m-a cuprins.😁
Mă înclin în fața colectivului de medici si asistenți de la institutul de urgență pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc și eu prin viață. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulțumirea.

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo!” 😊✌a transmis fostul fotbalist. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.