Guvernul va fi demis? Ludovic Orban înainte de moțiune: ”Mesaj pentru VVD: 237> 233”

0

Președintele PNL, Ludovic Orban îi transmite un mesaj premierului Viorica Dăncilă înainte de moțiunea de cenzură pe Facebook.

”Mesaj pentru VVD: 237> 233”, a scris Ludovic Orban pe Facebook, miercuri seara, după ce Opoziția a strând 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, iar pentru ca acest demers să treacă este nevoie de 233 de voturi.

”Am reuşit! Am unit toată opoziția! Avem 237 de semnături!

Această moțiune este una decisivă. Ne bazăm pe un număr de voturi mai mare decât numărul de semnături pe care le-am obţinut. După opinia mea, Guvernul va fi demis. Atât numărul de semnături, cât și toate discuțiile pe care le-am avut arată acest lucru.

Despre presupusele schiţe de Guvern care au circulat ȋn mass-media, pot să spun că sunt minciuni gogonate, fake news. Partidul Naţional Liberal are câte patru, cinci candidați pentru fiecare portofoliu, dar îi vom anunța în momentul în care vom discuta despre formula de guvernare”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă declară convinsă că moțiunea de cenzură pregătită de opoziție nu va trece în urma votului din Parlament nici de această dată.

”Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi. Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor.”, a scris premierul Dăncilă, tot pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.