Viceprimarul Doina Feher, care este și președintele comisiei ANL, și-a trecut fiul pe lista celor care vor primi locuință prin program

3

Viceprimarul Doina Feher a profitat de poziția de președinte al Comisiei care stabilește ordinea pentru acordarea unei locuințe din blocurile construite în municipiul Satu Mare prin programul Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) pentru tineri. Cum?

”Inițiatorul” proiectului de hotărâre pentru aprobarea listei solicitanților care au acces la locuințele pentru tineri, destinate închirierii, în ordinea de prioritate și a listei finale privind stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuință și în repartizarea locuințelor, construite prin programul ANL, viceprimarul Doina Feher, ca președinte al comisiei care stabilește ordinea în care aceste locuințe vor fi date, a fost generoasă…cu fiul său.

Viceprimarul Doina Feher l-a trecut pe lista finală de priorități și pe fiul său, Andrei Micle, aflat pe poziția 35 a listei.

Surse care nu au vrut să-și divulge identitatea, au declarat pentru sătmăreanul.ro că inițiatorul acestui proiect a fost, de fapt, celălalt viceprimar, Adrian Albu, mai bine cunoscut în oraș după parcări ilegale care stau sub semnul întrebării dacă sunt taxate…cu amendă.

Lista finală de priorități pentru acordarea locuinței ANL.Foto reprezentativă: Facebook/Doina Feher

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.