Șefa de cabinet a Prefectului, Cecilia Marinescu și-a trecut și ea fiica pe lista finală a celor care vor primi locuință prin ANL

După viceprimarul Doina Feher, care este și președintele comisiei ANL, lista finală cu persoanele care au prioritate pentru a primi o locuință prin programul ANL se mută la Instituția condusă de prefectul județului Satu Mare, Darius Filip.

Cecilia Marinescu, șefa de cabinet a Instituției Prefectului, și-a trecut și ea fiica, pe Nane Marinescu, pe lista finală a persoanelor care vor beneficia de o locuință din blocurile construite în municipiul Satu Mare prin programul Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) pentru tineri.

Nane Marinescu, pentru ca este fiica cui trebuie, se află pe poziția 48 pe lista finală a persoanelor care au prioritate pentru a li se acordă o locuință ANL.

Să înțelegem că Cecilia Marinescu, fiind șefa de cabinet, a cerut ca fiica sa să fie pe listă și garantează că hotârârea nu va fi atacată de către Prefectură?

Vă reamintim că și viceprimarul Doina Feher, șefa comisiei ANL și-a trecut fiul, Andrei Micle, pe lista persoanelor cu prioritate pentru a beneficia de o locuință din blocurile construite în municipiul Satu Mare prin programul Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) pentru tineri.

Vă lăsam mai jos lista persoanelor cu prioritate pentru a primi o locuință ANL, acolo unde vei găsi atât pe fiica șefei de cabinet a prefectului Darius Filip, Nane Marinescu, cât și pe fiul viceprimarului Feher, Andrei Micle.


Citiți și…

Viceprimarul Doina Feher, care este și președintele comisiei ANL, și-a trecut fiul pe lista celor care vor primi locuință prin program

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *