Viceprimarul Doina Feher se apără după scandalul ANL: ”De ce nu ar putea beneficia și copilul meu ca oricare alt copil?”

Contactată de televiziunea locală Tv1 Satu Mare, viceprimarul Doina Feher, cea care este și președintele comisiei care analizează lista persoanelor care au aplicat pentru o locuință prin programul ANL, a declarat pentru sursa citată că nu consideră că a greșit punându-l pe fiul său, Andrei Micle, pe lista persoanelor cu prioritate.

Subiectul ridică suspiciunile unui conflict de interese, drept urmare, a fost un subiect intens dezbătut zilele acestea.

Viceprimarul Feher s-a declarat șocată de amploarea subiectului, dar consideră cu nu a greșit cu nimic, fiul ei fiind cel care și-a dorit să aplice pentru o locuință ANL și nu poate să-i interzică acest lucru.

”Nu am făcut nimic ilegal și nicio favoare fiului meu sau altcuiva. Dimpotrivă. Mi se pare că cineva vrea să traneze o minciună asupra mea și nu mi se pare corect. Sincer, m-am gândit la un moment dat de ce nu ar putea beneficia și copilul meu ca oricare alt copil. Chiar m-a întrebat. Dar eu pot să-mi pun o cerere? Zic, din punct de vedere legal, poți să-ți pui, și nu pot eu să-i interzic să-și pună o cerere. 
Sigur că mă deranjează că toate articolele apărute în presă spun că ”băiatul viceprimăriței primește o casă și a primit o casă, și alții nu pot. N-a primit nimic. Și nici nu va primi pentru că această listă este doar o procedură pe care o facem în baza legii ANL, în fiecare an se actualizează o listă de priorități”, a declarat viceprimarul Doina Feher.

De asemenea, aceasta a afirmat în interviul acordat sursei citate că dosarele sunt verificate ”la sânge” și că doar s-a respectat un drept.

Doina Feher, viceprimarul municipiului Satu Mare s-a arătat deschisă să arate dosarul fiului său pentru a se vedea că punctajul a fost oferit pe merit. Totodată ea a fost vizibil afectată de faptul că fiul său a primit numeroase jigniri din partea internauților.

Zeci de comentarii au curs pe paginile tuturor ziarelor locale care au scris despre subiectul momentul: lista finală a persoanelor alese pentru o locuință ANL.

Comentatorii au acuzat viceprimarul de lăcomie, fiul acesteia neavând nevoie de o locuință prin ANL deoarece își permite una și mai ales pentru că, în timp ce alții așteaptă chiar și de 8 ani, fiul ei are prioritate, mama lui fiind viceprimar.

Andrei Micle, fiul viceprimarului Doina Feher, este angajat APASERV Satu Mare și are un salariu cu câteva zerouri.

Viceprimarul a declarat că locuințele ANL vor fi repartizate când vor fi gata, iar în acest moment nu există nici măcar una, a declarat Doina Feher, pentru Tv1 Satu Mare.

Citiți și…

Viceprimarul Doina Feher, care este și președintele comisiei ANL, și-a trecut fiul pe lista celor care vor primi locuință prin program

Sau…

Șefa de cabinet a Prefectului, Cecilia Marinescu și-a trecut și ea fiica pe lista finală a celor care vor primi locuință prin ANL

Dar și…

Viceprimarul Albu îi cere colegei sale Doina Feher să-și retragă fiul de pe lista cu locuințe ANL, după scandal

Foto: Facebook/Doina Feher

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *