Viceprimarul Doina Feher se apără după scandalul ANL: ”De ce nu ar putea beneficia și copilul meu ca oricare alt copil?”

1

Contactată de televiziunea locală Tv1 Satu Mare, viceprimarul Doina Feher, cea care este și președintele comisiei care analizează lista persoanelor care au aplicat pentru o locuință prin programul ANL, a declarat pentru sursa citată că nu consideră că a greșit punându-l pe fiul său, Andrei Micle, pe lista persoanelor cu prioritate.

Subiectul ridică suspiciunile unui conflict de interese, drept urmare, a fost un subiect intens dezbătut zilele acestea.

Viceprimarul Feher s-a declarat șocată de amploarea subiectului, dar consideră cu nu a greșit cu nimic, fiul ei fiind cel care și-a dorit să aplice pentru o locuință ANL și nu poate să-i interzică acest lucru.

”Nu am făcut nimic ilegal și nicio favoare fiului meu sau altcuiva. Dimpotrivă. Mi se pare că cineva vrea să traneze o minciună asupra mea și nu mi se pare corect. Sincer, m-am gândit la un moment dat de ce nu ar putea beneficia și copilul meu ca oricare alt copil. Chiar m-a întrebat. Dar eu pot să-mi pun o cerere? Zic, din punct de vedere legal, poți să-ți pui, și nu pot eu să-i interzic să-și pună o cerere. 
Sigur că mă deranjează că toate articolele apărute în presă spun că ”băiatul viceprimăriței primește o casă și a primit o casă, și alții nu pot. N-a primit nimic. Și nici nu va primi pentru că această listă este doar o procedură pe care o facem în baza legii ANL, în fiecare an se actualizează o listă de priorități”, a declarat viceprimarul Doina Feher.

De asemenea, aceasta a afirmat în interviul acordat sursei citate că dosarele sunt verificate ”la sânge” și că doar s-a respectat un drept.

Doina Feher, viceprimarul municipiului Satu Mare s-a arătat deschisă să arate dosarul fiului său pentru a se vedea că punctajul a fost oferit pe merit. Totodată ea a fost vizibil afectată de faptul că fiul său a primit numeroase jigniri din partea internauților.

Zeci de comentarii au curs pe paginile tuturor ziarelor locale care au scris despre subiectul momentul: lista finală a persoanelor alese pentru o locuință ANL.

Comentatorii au acuzat viceprimarul de lăcomie, fiul acesteia neavând nevoie de o locuință prin ANL deoarece își permite una și mai ales pentru că, în timp ce alții așteaptă chiar și de 8 ani, fiul ei are prioritate, mama lui fiind viceprimar.

Andrei Micle, fiul viceprimarului Doina Feher, este angajat APASERV Satu Mare și are un salariu cu câteva zerouri.

Viceprimarul a declarat că locuințele ANL vor fi repartizate când vor fi gata, iar în acest moment nu există nici măcar una, a declarat Doina Feher, pentru Tv1 Satu Mare.

Citiți și…

Viceprimarul Doina Feher, care este și președintele comisiei ANL, și-a trecut fiul pe lista celor care vor primi locuință prin program

Sau…

Șefa de cabinet a Prefectului, Cecilia Marinescu și-a trecut și ea fiica pe lista finală a celor care vor primi locuință prin ANL

Dar și…

Viceprimarul Albu îi cere colegei sale Doina Feher să-și retragă fiul de pe lista cu locuințe ANL, după scandal

Foto: Facebook/Doina Feher

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.