Șefii PNL Satu Mare, promotori ai nepotismului, traficului de influență și corupției de cea mai joasă speță: Binomul Albu-Feher se roagă să treacă moțiunea, pentru ca partidul să-i apere de DNA!

0

Prin lipsă de inteligență politică, oamenii trimiși de PNL să-l secondeze pe Kereskenyi la Primăria Satu Mare acționează, deși ignorant, tocmai extrem de eficient împotriva PNL.

De exemplu, în chestiunea listelor cu ”prioritarii” ANL, printre aceștia, beizadeaua de la Apaserv a viceprimarului Feher, fiul cu alt nume decât mama, Andrei Micle.

Poate Albu și Feher cad pradă unor capcane întinse de Kereskenyi, poate sunt doar mai puțin versați decât ”miticul” edil local, ce are ”școala vieții” din perioada în care tăia frunze la câini prin Parlamentul României…

Cert este că cei doi viceprimari liberali – Albu și Feher – au mai bătut un cui în sicriul PNL local, în condițiile în care, nu doar cad de păcălici, frecvent, în strategiile UDMR-ului, ci, prin deciziile lor, chiar aruncă asupra propriului partid imaginea de lipsă de integritate și corupție.

Nu mai vorbim aici de faptul că sunt părtași, ca ultimii fripturiști imaginabili, la strategia UDMR-ului de a frâna dezvoltarea Sătmarului, de când Kereskenyi a ajuns primar.

 

Albu ne propune să acceptăm că a fi prost nu e infracțiune. Asta, până se dovedește corupția!

În fața rigorilor Codului Penal, nu poți să-ți ceri scuze invocând că ești ignorant… E ceva ce binomul Feher-Albu pare să nu înțeleagă…

Albu, cu fler de personaj uns cu toate alifiile, ce și-a rezolvat adeverință de bună-purtare de la CNSAS, în mandatul lui Csendes, prin 2009 – fără să mai fi fost verificat de atunci, deși mulți au avut ”buna-purtare” infirmată, după ce s-a updatat arhiva de la SRI (a se vedea cazul Marga) a simțit pericolul rezultat din faptul că a a achiesat la imprudența colegei sale, Feher, de a trânti listele cu ANL-uri, în interes propriu, și s-a dezis elegant de aceasta, deși nu tocmai… în condițiile în care demersul de corupție a fost devoalat.

În calitate de președinte al PNL Satu Mare vreau să informez opinia publică, că în cursul acestei zile i-am pus în vedere colegei mele Doina Feher să își retragă fiul (…) Trebuie să menționez faptul că prezența pe acea listă nu înseamnă automat și primirea unei locuințe ANL. Cu mare probabilitate, în cursul anului 2020 vor fi repartizate aproximativ 24 de locuințe ANL care se construiesc pe strada Poligonului (poziția fiului doamnei Feher este 35 pe acea listă)”, a susținut șeful PNL, Adrian Albu, pe contul personal de Facebook.

Cum noi, la SATMAREANUL.RO, nu promovăm propaganda preluată, pe nemestecate, de presa locală MITUITĂ cu bani publici de instituțiile publice controlate de UDMR, vă propunem să deconstruim, în interes public, mesajul politruc, cu tentă de USL, transmis de președintele PNL local.

În context, vă mai rugăm să luați în considerație că, după cum susțin sursele noastre, Adrian Albu a fost inițiatorul acestui proiect de hotărâre de Consiliu Local, ce a avut drept rezultat includerea beizadelei Feher-Micle pe listă...

Având informațiile de esență, haideți să vedem ce încearcă să transmită Albu, prin postarea de pe Facebook, la nivel de mesaj – cu indubitabil talent de manipulator, cum numai băieții inteligenți cu adeverință dată de Csendes(CNSAS) au probat, în ultimii 10 ani, că au…

  1. Recunosc că, ÎN PLANUL PERCEPȚIEI PUBLICE din Satu Mare, eu și Feher am adus partidul la nivelul de corupție, nepotism și abjecție, pe care doar PSD îl mai are în România, ca atare, i-am comunicat lui Feher să-și retragă fiul de pe listă, că, altfel, îi bai!”, transmite, subliminal, dl. Albu, in postarea de pe Facebook. Cum Albu se află, ca inițiator al proiectului, în spatele deciziilor legate de ANL și, cum toți știm că astfel de liste se negociază, în general, chiar cu șeful ”cel mare” – adică Primarul – e clar de ce tonul postării lui Albu este de genul ”Doina, n-am ce face, nu te pot apăra pe tine și pe Miclișor-beizadea, că ne ducem toți în cap, măcar eu să scap...!”
  2. Ca orice persoană cu adeverință de la CNSAS veche de 10 ani, actualul președinte PNL Satu Mare – despre care chiar și Csendes nu a putut scrie decât că, deși, conform SRI, sublocotenentul Albu figura în evidența Ministerului de Interne, conform legii, nu i se poate atribui calitatea de securist sau turnător… –  știe să supraviețuiască, inclusiv unor furtuni, pe care el însuși le generează, fără să anticipeze că simpla promisiune că UDMR te apără nu te ajută să prostești opinia publică! Prin postarea de pe Facebook, Albu nu face altceva decât să recunoască faptul că a făcut-o de oaie, la comun cu Feher și că se va ascunde în spatele partidului, pentru a scăpa. În momentul de față, lucrurile arată astfel: Albu și Feher se roagă ca moțiunea să treacă și partidul să-i apere de DNA. Pentru a încerca să inducă în eroare procurorii anticorupție, Albu și Feher – din ce ne transmit sursele noastre – în urma unei consultări a lui Kereskenyi, l-au ”aruncat” pe ”Andi” Micle, fiul lui Feher, pe un loc, despre care Albu susține că nu ar fi eligibil: 35. Premeditarea actului de corupție, în forma unui posibil trafic de influență, este indubitabil, iar Albu îl face transparent: ” Cu mare probabilitate, în cursul anului 2020 vor fi repartizate aproximativ 24 de locuințe ANL care se construiesc pe strada Poligonului (poziția fiului doamnei Feher este 35 pe acea listă)”, susține Președintele unui partid, care vrea să preia, săptămâna viitoarea, GUVERNAREA ȚĂRII!

Nu cred că e vreun secret pentru cineva – burghezia bugetară, cum este și cea dezvoltată în Satu Mare,de altfel, Albu e la al doilea mandat de viceprimar, deci e dificil să improvizeze ignoranța! – acționează în pași mărunți: întâi jaful este doar făcut posibil, sub oblăduirea potentaților zilei – Kereskenyi și Albu – (adică nu pui, ca prostul, din start, o beizadea pe loc eligibil, ci doar o bagi pe listă, pierdută printre mușteriii UDMR-ului; de asemenea, ajută dacă fiul și mama nu au același nume, mai ales dacă presa locală e cumpărată, deci chestiunea nu se află public…!, cam acesta a fost modus operandi și calea de scăpare, atât pentru Albu, cât și pentru Feher); apoi, dacă nu ai cumpărat toată presa și se află, ai argumente să minți:” domne, copilu nu are șanse DE PE LOCUL 35!… CHIAR, OAMENI BUNI, AVEA NUMITUL ANDREI MICLE ȘANSE LA O LOCUINȚĂ ANL, ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE MAMA LUI ERA ȘEFA COMISIEI CARE DECIDE ”PRIORITARII” PE LISTELE ANL?! )………

Viceprimarul Doina Feher se apără după scandalul ANL: ”De ce nu ar putea beneficia și copilul meu ca oricare alt copil?”

MAMIȚICA… FEHER: ”România în primul rând? Nu! FIUL MEU ÎN PRIMUL RÂND!”

”Liberala UDMR-ului”, Doina Feher, nu prea știe ce e acela serviciu public… Pentru domnia-sa, a fi viceprimar e un ”risc” și o ”corvoadă”, pentru că fix pe listele unde administrezi tunurile din bani publici, nu poți să-ți bagi rubedeniile …! Ce chestie nedreaptă și integritatea asta în serviciul public!

Doamnă, uitați, noi, în numele SĂTMĂRENILOR care ne citesc, ne cerem scuze că Dvs. aveți astfel de dileme, respectiv că tot ce administrați Dvs., ca reprezentant al nostru, e posibil să nu poată ajunge la fiul Dvs., de exemplu….

Sincer, m-am gândit la un moment dat de ce nu ar putea beneficia și copilul meu ca oricare alt copil. Chiar m-a întrebat. Dar eu pot să-mi pun o cerere? Zic, din punct de vedere legal, poți să-ți pui, și nu pot eu să-i interzic să-și pună o cerere”, a declarat Feher, colegilor de la Tv1 Satu Mare, improvizând, cu un tupeu nesimțit absolut, o posibilă dilemă morală.

Dacă politicienii locali și presa sunt muți, îi dăm noi doamnei o replică pe nivelul tupeului nesimțit, pe care-l afișează, încercând să scape de anchetatorii DNA, sub pretextul că e vorba doar de un ”copil” de 35 de ani, ce-i creează dileme morale.

Stimată doamnă ”liberală”, dacă Dvs. și partidul dvs. vreți să luați guvernarea de la PSD, doar pentru a vă comporta ca Rovana Plumb (care și ea are o beizadea, exact ca dvs., iar beizadeaua conduce mașini de sute de mii de euro, în timp ce maică-sa nu poate justifica ”împrumuturi ” de 1 milion de euro), atunci este neîndoios că PNL=PSD și mai bine nu. ..!

România are nevoie de o schimbare, însă vrem o schimbare în bine, ce ne propun liberalii din Satu Mare, în momentul de față, este să înlocuim NEPOTISMUL ȘI CORUPȚIA SPECIFICĂ PSD, cu cea a PNL.

În felul ăsta, USR va deveni principala alternativă la UDMR în Satu Mare. Ca atare, mesajul transmis de PNL, prin liderii locali sătmăreni, în săptămâna premergătoare moțiunii, este clar și indubitabil:

”NU SUNTEM CU NIMIC DIFERIȚI DE PSD! ȘI NOI AVEM COPII/BEIZADELE, DECI ACȚIONĂM CA ROVANA PLUMB!”

Prin acest demers corupt, liberalii au arătat că, în concubinaj cu UDMR, sunt în stare să ia și ultima bucată de pâine de la gura oamenilor care chiar au probleme, de exemplu au nevoie de un acoperiș de la stat deasupra capului… și nu-l au!

RUȘINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.