PSD Satu Mare solicită demisia viceprimarilor Feher și Albu, după scandalul ANL. Nimic însă despre colega Cecilia Marinescu, șefa de cabinet a prefectului

0

Organizația municipală PSD Satu Mare au transmis astăzi, prin intermediul paginii de Facebook, că solicită demisia de ”urgență” și ”onoare” a celor doi viceprimari, Doina Feher și Adrian Albu, după complotul dintre cei doi, de a-l trece pe lista finală a celor care pot intra în posesia unei locuințe ANL. Inițiatorul proiectului a fost Albu, iar președintele comisiei care se ocupă de întocmirea listei ANL este Doina Feher, a cărei fiu se află pe listă.

La scurt timp, sătmăreanul. ro a descoperit că și fiica șefei de cabinet a prefectului Darius Filip, Nane Marinescu se află pe aceeași listă.

Astăzi, PSD Satu Mare a solicitat public demisia celor doi viceprimari PNL, dar nu și-au exprimat niciun punct de vedere vizavi de numele fiicei colegei de partid, Cecilia Marinescu, pe aceeași listă.

”HOȚII STRIGĂ HOȚII! Solicităm DEMISIA de URGENȚĂ și de ONOARE a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu

PSD Satu Mare cere DEMISIA URGENTĂ a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu, având în vedere conflictul evident de interese în care se află după ce prima a semnat în calitate de președinte al Comisiei pentru a-și pune fiul pe lista de priorități ANL, iar al doilea a inițiat proiectul de hotărâre pentru a acoperi afacerile de familie ale colegei sale.

Este inadmisibil ca, în timp ce o mulțime de sătmăreni nu au locuințe și au depuse cereri pentru un apartament ANL de ani de zile, viceprimarul PNL Doina Feher să aprobe cu prioritate solicitarea fiului său depusă nu mai demult de un an. Dovadă că la PNL Satu Mare primează nepotismul și traficul de influență! Dovadă că cei care strigă mai tare Hoții sunt de fapt Hoții!

Sătmărenii trebuie să știe cât de ipocrit este președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, atunci când încearcă să salveze situația cerându-i colegei sale Doina Feher să-și retragă fiul de pe lista de priorități ANL. Deoarece el este cel care a inițiat proiectul de hotărâre, așa cum a și recunoscut public, Adrian Albu s-a făcut părtaș la fapta colegei sale. O faptă la fel de gravă! Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un personaj care se află la al doilea mandat de viceprimar, fără nicio realizare notabilă.

Având în vedere că de când se află la ”guvernare” în Satu Mare liberalii nu au făcut nimic bun, doar au stat în umbra UDMR și au făcut campanie agresivă pe rețelele sociale împotriva Guvernului PSD, care a alocat bani pentru investițiile derulate în municipiul Satu Mare, facem apel la responsabilitate și corectitudine măcar în ultimul ceas și le solicităm viceprimarilor PNL să-și dea DEMISIA DE URGENȚĂ și de ONOARE, din funcțiile de viceprimar și din Consiliul Local. Dacă au așa ceva!

Organizația Municipală PSD Satu Mare”, au transmis PSD-iștii sătmăreni pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.