Șeful PNL (Albu) VS Șefa PSD (Fedorca). Fedorca îi cere demisia și lui Albu. Viceprimarul Albu: ”PSD nu sunt în măsură să ceară demisia nimănui”

0

Viceprimarul și președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a susținut astăzi o conferință de presă prin care a transmis, cu regret și în mod public, demisia colegei sale Doina Feher.  De la sediul PNL Satu Mare, Adrian Albu le-a transmis PSD-iștilor care le-au cerut demisia atât lui, cât și Doinei Feher, în cursul zilei de ieri, că nu sunt în măsură să ceară demisia nimănui având în vedere faptul că pe aceeași listă de locuințe ANL se află și fiica șefei de cabinet a prefectului, Cecilia Marinescu. Nane Marinescu se află pe poziția 48 și se numără printre beneficiarii unei locuințe ANL.
Albu consideră că PSD nu sunt în măsură să ceară demisia nimănui, după ce aceștia au declarat public că le cer demisia celor doi în cursul zilei de ieri.

Două ore mai târziu, la sediul PSD Satu Mare, a fost de asemenea organizată o conferință de presă cu ministrul Muncii, Daniel Budăi și primarul Negrești Oaș și președinte al PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Ministrul Muncii, care a întârziat mai bine de o jumătate de oră, a declarat că nu s-a putut despărții de vârsticii cu care a avut o întâlnire, iar apoi a vorbit despre „Pactul despre bunăstarea românilor”.

„Pactului național pentru bunăstarea românilor”, un pact care, consideră președintele PSD, „trebuie să fie garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare”. Dăncilă aduce ca argument faptul că România are a doua cea mai mare creștere economică din Europa, iar „salariile și pensiile au crescut cu un ritm fără precedent”. PSD dorește ca acest pact să fie semnat de toate partidele politice.

Cu această ocazie, nici președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca nu a ezitat să-l atace pe președintele PNL, Adrian Albu, pentru complicitatea la inițierea proiectului cu locuințele ANL, în care se afla fiul Doinei Feher.

Fedorca a afirmat că și Albu ar trebui să-și dea demisia, nu doar Doina Feher.

”Domnul președinte Albu, care este viceprimarul municipului Satu Mare, împreună cu colega dânsului au gândit toată această chestiune care s-a întâmplat cu lista de priorități pentru repartizarea locuințelor ANL. 

Salutăm demisia doamnei Feher și poate că este un pic cam târziu și era de dorit să nu se întâmple astfel de aspecte, dar, poate, cel mai important lucru ar fi ca domnul președinte PNL Satu Mare să-și dea demisia din poziția de viceprimar. Așa cred eu, că a încurajat-o.
Partidul Social Democrat nu are niciun conflict și un fel de incompatibilitate și nicio legătură cu acest subiect”, a declarat președintele PSD, Aurelia Fedorca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.