Ușor isteric și supărat pe presă, viceprimarul Albu a prezentat demisia Doinei Feher. Nu demisionează și nici nu își asumă vreo responsabilitate în scandalul ANL

0

Viceprimarul și președintele PNL Adrian Albu a prezentat public demisia viceprimarului Doina Feher astăzi, 1 octombrie, la sediul PNL, unde a organizat o conferință de presă. Albu a declarat că Partidul PNL are un cod de integritate, de legalitate și în primul rând de moralitate, de aceea nu se permit niciun fel de derapaje.

Acesta și-a început speech-ul cu niște supărări și puțină morală la adresa presei care scrie despre cum își parchează el mașina. Apoi a trecut la adevăratul motiv pentru care a fost organizată conferința de presă: demisia viceprimarului Doina Feher din funcție la cererea PNL, după scandalul ANL.

În urma presiunilor, Doina Feher, și-a asumat toată responsabilitatea și a demisionat, chiar dacă inițiatorul proiectului de hotărâre a fost Adrian Albu, proiect pe care l-a semnat cu ochii închiși probabil, pentru că, așa cum a declarat în cadrul conferinței de presă, nu a verificat listele ANL.

Mai mult, acesta nu își asumă nicio vină, iar la întrebarea unui jurnalist sătmărean, dacă are ceva să își reproșeze, viceprimarul Albu a declarat că doar faptul că a lipsit miercurea trecută și nu a aflat de acest lucru (n.r întocmirea listele ANL).

”Dacă aș fi știut, i-aș fi explicat colegei mele. Luam proiectul de hotărâre, eu l-am băgat, eu îl scot”, a declarat Albu.

La încercarea reporterului satmareanul.ro de a-l întreba dacă își asumă și el vreo responsabilitatea având în vedere faptul că el este cel care a inițiat proiectul, deci l-a și semnat, acesta a avut o ușoară criză de isterie.

Momentul îl puteți urmări aici:

Faptul că consilierii locali nu dau mare importanță hârtiile pe care le semnează, a recunoscut-o și consilierul local PSD Ciprian Crăciun care a declarat pentru sătmăreanul.ro faptul că ei nu verifică proiecte de hotărâre.

Tot președintele PNL Albu a declarat că nu au luat nicio hotărâre în legătură cu un al doilea posibil post de viceprimar, după demisia Doinei Feher. E foarte posibil ca acel loc să rămână neocupat, a transmis Albu.

În încheiere acesta a mai declarat că în continuare relațiile dintre „ei” (PNL) și UDMR sunt bune, chiar dacă nu tuturor le place acest lucru.

Ușor isteric și supărat pe presă, viceprimarul Albu a prezentat demisia Doinei Feher. Nu demisionează și nici nu își asumă vreo responsabilitate în scandalul ANL 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.