Președintele PNL Ludovic Orban, despre administrație: ”Îi vom da afară pe toți trepădușii, pe toate amantele care fac legea la ora actuală în ministere, aduse de PSD”

0
Ludovic Orban participa la un miting PNL la Craiova, sambata 6 aprilie 2019

Președintele PNL Ludovic Orban, a vorbit despre situația din administrație în România, după ce a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă care este poziția Partidului Național Liberal.

Ludovic Orban a declarat: ”Ne dorim o administrație mai suplă, mai dedicată servirii interesului public, o administrație în care să reducem competența, profesionalismul, meritocrația, în care să aducem valorile în administrație.
Da, este adevărat că probabil o să trebuiască să dăm afara niște oameni din administrație, dar îi vom da afară pe toți trepădușii, pe toate amantele care fac legea la ora actuală în ministere, aduse de PSD, pe toți habarniștii care au fost băgați prin ușa din dos, fără niciun fel de pregătire profesională și fără niciun fel de merit, fără niciun fel de concurs, care au fost băgați de PSD pe bază de carnet de partid. Cu siguranță cu test, de profesionalism și de implicare în activitatea instituțiilor va fi dat. De asemenea, noi nu putem să guvernăm cu 29 de membrii ai cabinetului, cu 28 sau 29 de ministere, Guvernul PNL va fi un guvern de 14, maxim 15 ministere, vom face o restructurare a autotităților agențiilor oficiale,  astfel încât ele să aibă cu adevărat de a servi interesul public (…) vom reduce și serviciile deconcentrate care sunt nenumărate.
Normal, eficiență, competență, profesionalism și depolitizare”, a transmis Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.