Destinația: Viena, în nouă ore. Tren cu ruta Satu Mare – Viena, din decembrie

0

Un tren cu destinația Viena va circula din 15 decembrie, din gara Satu Mare. În programul ÖBB, trenul are prevăzută pornirea la ora 8:23, din Satu Mare, iar ora de sosire în gara centrală din Viena (Wien Hbf) este prevăzută pentru ora 17:21. Astfel călătoria va dura 8 ore și 58 minute cu trenul EuroCity (EC) 687.

Trenul va circula zilnic, începând cu data de sâmbătă, 15 decembrie 2019, chiar dacă prețurile biletelor nu au fost încă a fișate.

Trenul va avea 16 opriri intermediare: Carei (8:58) – Valea lui Mihai (9:46) – Nyirabrany – Debrețin (11:08) – Hajduszoboszlo (11:24) – Püspökladany – Karcag – Kisujszallas – Szolnok – Budapest-Keleti – Kelenföld – Tatabanya – Györ – Mosonmagyarovar – Hegyeshalom.

Trenul se va întoarce din Viena (gara centrală), spre Satu Mare la 10:42, iar sosirea va fi la 19:43, în gara din Satu Mare. Cu alte cuvinte, o călătorie va avea 9 ore, potrivit bihon.ro

Dacă timpul de călătorie este de aproximativ 9 ore, cel mai probabil, sătmărenii vor vizita capitala Austriei mai mult decât vizitează capitala României – București. O călătorie cu trenul până în București având peste 15 ore, deci cu aproximativ 6 ore în plus față de o călătorie până în Viena, din aceeași gară.

În perioada următoare se vor afișa și prețurile biletele, având în vedere că nu este atât de mult până la jumătatea lunii decembrie, atunci când trenu își intră în drepturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.