Directoarea unei școli gimnaziale din județ, acuzată că ar fi bătut un copil de 10 ani și ar fi rupt hainele de pe el

0

Directoarea Școlii Gimnaziale din comuna Călinești Oaș, județul Satu Mare, ar fi agresat atât verbal cât și fizic un copil de doar 10 ani, elev în clasa a – IV-a, în cursul zilei de ieri, 3 octombrie, titrează sătmăreanul.net.  Incidentul s-a petrecut în fața întregii clase, iar directoarea Adriana Ciul, i-ar fi rupt hainele copilului atunci când l-a agresat.

Totul ar fi pornit de la poreclă pe care copilul agresat i-ar fi găsit-o fiicei directoarei. Copila s-a plâns mamei ei, iar directoarea, Adriana Ciul, s-a repezit la băiețelul de 10 să-l bată, chiar sub ochii copiilor.

Inspectorul școlar general Călin Durla a declarat pentru sursa citată că va constitui o comisie de anchetă, iar dacă acuzele se confirmă, directoarea Școlii gimnaziale Călinești Oaș va fi destituită din funcție.

„Oricum, nu este normal ca un cadru didactic, o învățătoare, să aibă astfel de reacții față de un elev, în nici o circumstanță. Chiar acum se va deplasa la Călinești Oaș un inspector și, dacă se constată că acel incident s-a întâmplat, directoarea își va pierde funcția în mod cert”, a declarat inspectorul  școlar general, Călin Durla, pentru sursa citată.

Foto: Școala Gimnazială Călinești-Oaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.