Directoarea unei școli gimnaziale din județ, acuzată că ar fi bătut un copil de 10 ani și ar fi rupt hainele de pe el

Directoarea Școlii Gimnaziale din comuna Călinești Oaș, județul Satu Mare, ar fi agresat atât verbal cât și fizic un copil de doar 10 ani, elev în clasa a – IV-a, în cursul zilei de ieri, 3 octombrie, titrează sătmăreanul.net.  Incidentul s-a petrecut în fața întregii clase, iar directoarea Adriana Ciul, i-ar fi rupt hainele copilului atunci când l-a agresat.

Totul ar fi pornit de la poreclă pe care copilul agresat i-ar fi găsit-o fiicei directoarei. Copila s-a plâns mamei ei, iar directoarea, Adriana Ciul, s-a repezit la băiețelul de 10 să-l bată, chiar sub ochii copiilor.

Inspectorul școlar general Călin Durla a declarat pentru sursa citată că va constitui o comisie de anchetă, iar dacă acuzele se confirmă, directoarea Școlii gimnaziale Călinești Oaș va fi destituită din funcție.

„Oricum, nu este normal ca un cadru didactic, o învățătoare, să aibă astfel de reacții față de un elev, în nici o circumstanță. Chiar acum se va deplasa la Călinești Oaș un inspector și, dacă se constată că acel incident s-a întâmplat, directoarea își va pierde funcția în mod cert”, a declarat inspectorul  școlar general, Călin Durla, pentru sursa citată.

Foto: Școala Gimnazială Călinești-Oaș

Recommended For You

About the Author: REDACTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *