Florin, un sătmărean de numai 19 ani și-a pierdut brațul într-un accident. Tânărul are nevoie acum de ajutor!

0

Florin, un tânăr de numai 19 ani din județul Satu Mare a rămas fără o parte a membrului superior drept, în urma unui accident. Tânărul, care are toată viața înainte, are acum nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare, care l-ar putea ajuta să ducă o viață normală. Pentru acest lucru, tânărul are nevoie de o proteză, pe care nu își permite să o achiziționeze singur.

Familia tânărului a apelat la bunăvoința sătmărenilor pe un grup de Facebook, acolo unde îi roagă pe toți cei care doresc, să îl ajute pe Florin și pune la dispoziție conturile în care se pot depune bani pentru proteza de care are nevoie.
”Bună dragi prieteni și cunoștințe as vrea să vă cer ajutorul în numele verișorului meu Florin.
Florin este un tânăr de 19 ani care are toată viata înainte dar din păcate în urma unui accident a rămas fără o parte a membrului superior drept. Pentru a se putea bucura de o viata normala Florin are nevoie de o proteza bună cu care sa se poată descurca,, dacă printre voi se află persoane care au posibilitatea de a a ajuta v-aș fi recunoscătoare.

Cei care doresc să ofere o mână de ajutor o pot face în următoarele conturi RO63BTRLEURCRT0523979401 cont în euro sau RO16BTRLRONCRT0523979401 cont în lei beneficiar cont Mateș Florin Constantin. Orice ajutor contează chiar și o distribuire. Va mulțumesc, a scris verișoara lui Florin, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.