Kereskenyi s-a întâlnit cu reprezentanții ADR Nord-Vest și a reconfirmat că nu are nici cea mai vagă idee despre finanțările europene

1

Incapacitatea primarului Gabor Kereskenyi de a face ceva, orice, pentru a dezvolta orașul nostru, pare să-l surprindă chiar și pe domnia-sa însuși.
Așa s-ar putea explica faptul că – după ce a pretins  că a “atras fonduri europene, mai mult decât s-au atras în ultimii 30 de ani” în Satu Mare…e foarte aproape să recunoască faptul că, de fapt, suntem codași la acest aspect.

Adică exact ce susținem noi de mult timp. Omul nu are chef de muncă și nici nu știe cum să muncească, pentru a atrage fonduri europene.

Nu cred că mai e vreun Sătmărean, care să nu fi înțeles că primarul a făcut tot ce-a putut ca orașul să nu se dezvolte. Ce este șocant este faptul că, prin efortul pe care-l face pentru a masca prin propagandă, fie propria-i incompetență, fie reaua-voință, Kereskenyi pare să dea de înțeles că ar mai spera la un mandat.

Desigur, noi suntem înțelegători cu prostia, însă, în cazul de față, nu credem că prostia a primat. Deci ce alt mandat mai vrea Kereskenyi? Unde?!

In acelasi timp, e greu să crezi că un om e prost, când susține, sus și tare, că el a atras fonduri europene de 28 milioane de euro, dar, de fapt, nu poate dovedi decât vreo 50 000 de euro, cu care a cumpărat niște camere video, deși, în paralel, prin propagandiștii plătiți din bani publici pe la Primărie, lansează tot felul de machete și cartonașe cu parcări imaginare și altele…în speranța că-l mai crede cineva că e în stare să facă orice, cât de puțin, pentru comunitate…

Acest tip de comportament e mai mult decât prostie: este, mai degrabă, o pornire incontrolabilă de a minți, pentru a masca incompetența și lipsa de bunăcredință

Iar acest lucru, s-a văzut luni, când, în cursul unei întâlniri oficiale cu reprezentanții Agenției de dezvoltare regională (ADR) Nord-Vest, tot ce-a putut să le transmită – astfel arătând că nu are nici cea mai vagă idee despre domeniul fondurilor europene, după un mandat întreg de primar – a fost că e” prea multă birocrație”…

Vă dați seama?! Omul nostru a înțeles că …birocrație. Nimic altceva…!

Nu știe că UE a prevăzut procent de consultanță la proiectele din fonduri europene, nu știe că există specialiști ai domeniului, consultanti, astfel încât tu, primarul, sau instituția publică, să nu te pierzi pe culoarele complicate ale birocrației bruxelleze.
Dar ce să-i ceri? Și cui? Omul nu poate ajuta comunitatea, este complet depasit – stie sa peticeasca niste drumuri, sa puna niste placute bilingve si sa se gandeasca cum poate fi de folos fundatiei Identitas…

Scuzați tonul iritat… Însă când vezi atâta nepăsare și șmecherie de ”mitic” de București, nu ai cum să nu fii iritat: e vorba de un oraș important în regiunea noastră, care e ținut în loc de un om, care, nici nu știe, nici nu vrea să învețe și, la modul general, nu a dovedit că vrea să schimbe în bine lucrurile, deși a câștigat acest mandat, tocmai cu o retorică a schimbării.

Un primar slab, limitat, inadecvat pentru ce e nevoie în prezent, incapabil să genereze dezvoltare în Satu Mare, acesta este Kereskenyi!

Satu Mare, în zodia lui ”NU SE POATE”… Pataki și Kereskenyi – incompetență, neputință și nepăsare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.