Oradea. Primarul Ilie Bolojan a anunțat construirea a 395 de locuri de parcare în valoare de 3,2 milioane de euro, în 12 luni

0

Primarul orașului Oradea, Ilie Bolojan a anunțat construcţia unei parcări publice etajată în Oradea, valoarea contractului fiind de 15,5 mil. lei (peste 3,2 mil. euro), potrivit unui comunicat de presă.

Contractul a fost semnat zilele acestea iar termenul de execuţie este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Finanţarea lucrărilor este asigurată de către Administraţia Domeniului Public SA Oradea, instituţie subordonată primăriei Oradea.

Parcarea de pe str. Braşovului, situată între Spitalul Militar şi magazinul Crişul, va avea 395 locuri de parcare.

Suprafaţa construită a viitoarei parcări va avea o arie de 2.142 mp, în timp ce suprafaţa utilă va ajunge la 7.740 mp. Sunt prevăzute cinci niveluri supraterane, ultimul fiind o terasă, cu un seminivel demisol.

’’Prin realizarea acestei parcări se va îmbunătăţi situaţia locurilor de parcare din zona centrală, care sunt insuficiente comparativ cu nevoia existentă’’, a spus Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.