Primăria Păulești a transformat o clădire abandonată în cabinet medical, în Amați

0

Primăria comunei Păulești a reabilitat complet o grădiniță abandonată din Amați și a transformat clădirea într-un cabinet medical. În locul fostei grădinițe a fost construită una nouă, iar acum cea veche a fost transformată total, în doar câteva luni.
Primarul Zenoviu Bontea a povestit că primăria a depus un proiect prin PNDL care s-a aprobat, au primit finanțare și ulterior proiectul a fost și executat. În aprilie a început execuția lucrării, iar în data de 20 octombrie i se va face inaugurarea. Odată cu inaugurarea dispensarului, locuitorii zonei vor beneficia și de consultații gratuite.

”Va fi cabinet medical uman cu sală de tratament, cabinet stomatologic, are condițiile și normele actuale. Cu magazii cu material rezultat în urma tratamentului și așa mai departe. Sunt niște condiții speciale pentru unitate medicală care funcționează la ora actuală”, a transmis primarul Zenoviu Bontea.

Anunțul făcut de primarul Zenoviu Bontea pe Facebook:
Primăria Păulești a transformat o clădire abandonată în cabinet medical, în Amați 1

Așa arăta clădirea înainte…

Primăria Păulești a transformat o clădire abandonată în cabinet medical, în Amați 2

Așa arată câteva luni mai târziu…

Primăria Păulești a transformat o clădire abandonată în cabinet medical, în Amați 3Primăria Păulești a transformat o clădire abandonată în cabinet medical, în Amați 4Primăria Păulești a transformat o clădire abandonată în cabinet medical, în Amați 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.