Tânărul care a iniţiat un protest la adresa Vioricăi Dăncilă, amendat de Jandarmerie. „Au vrut să mă umilească de ziua mea”

0

Cinci luni le-au trebuit jandarmilor pentru a scrie amenda către Alin Popoviciu, un tânăr din Mureș care a organizat un protest la adresa Vioricăi Dăncilă. Exact în ziua în care acesta a împlinit 18 ani, amenda i-a ajuns acasă.

La proteste s-au prezentat 200 de persoane, în ziua de 16 mai, în faţa Vioricăi Dăncilă, premierul fiind într-o vizită la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş. Oamenii au răspuns iniţiativei de a protesta, lansată pe Facebook de Alin Popoviciu. Tânărul avea 17 ani la acea vreme.

În timpul manifestaţiei din faţa spitalului, şeful Jandarmeriei Mureş, Tiberiu Filipaş, l-a ameninţat pe Alin că-l va amenda deoarece a „scos oamenii în stradă”. Toate astea doar pentru simplul fapt că a postat de 3 ori mesaje prin care am promovat venirea lui Dăncilă în oraş, spunea Alin pe atunci.

Pe 3 octombrie, la aproape cinci luni de la eveniment, jandarmeria a scris amenda care a fost expediată către Alin Popoviciu exact pe data de 4 octombrie, ziua în care tânărul a împlinit 18 ani, pentru a-l umili, a declarat tânărul pe Facebook.

Tânărul va contesta în instanţă amenda în cuantum de 500 de lei, la fel cum va face şi tatăl său care a primit şi el o amendă de 1.000 de lei pentru participarea la acel protest.

”AM FOST AMENDAT! 😣

Un detaliu care m-a îngrozit a fost dat de faptul că jandarmeria mi-a expediat procesul verbal pe 4 octombrie 2019, exact de ziua mea, deși au avut tot timpul la dispoziție să o facă după data de 16 mai când a avut loc protestul! 

Abia acum a ajuns amenda pentru că aș fi organizat un protest împotriva Vioricăi Dăncilă cu ocazia vizitei ei în Tîrgu Mureș! 😣

Nu pot decât să consider că Jandarmeria a dorit să îmi facă ,,cadou” această amendă de ziua mea, din dorința de a mă umili, în speranța că odată cu trecerea timpului acest caz nu va mai fi mediatizat! 😣

Și tatăl meu împreună cu cel care administrează pagina ,,Generatia ,,Feisbuc” & Diaspora Romaneasca” care m-a scos la lumină după acel incident au fost amendați cu câte 1000 de lei!

Oameni buni, eu mă bazez pe sprijinul vostru și tocmai din acest motiv vă rog să scoateți la lumină acest caz revoltător! 😣

Rămâneți aproape, voi reveni cu noutăți și cu procesul verbal!” a scris Alin Popoviciu pe Facebook.

Sursă: Facebook/Alin Popoviciu
Foto: Alin Popoviciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.