Ultima oră. Adio! Guvernul Dăncilă a fost demis

0

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL a fost votată în Parlament de 238 de deputați și senatori, drept urmare, guvernul Dăncilă este demis. La moțiune au votat 243 de parlamentari.

PSD-iștii au fost prezenți, dar nu au votat pentru moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dancilă.

Imediat după numărarea votului, președintele PNL, Ludovic Orban, a făcut declarații de în presă.

„Astăzi Parlamentul României a demis guvernul PSD, care și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut joc nimeni în ultimii 30 de ani. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni. Mulțumesc colegilor mei care au fost prezenți toți și au votat”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL.

Acesta a precizat că se încheie o perioadă de distrugere, de ură și de divizare începe o perioadă de contrucție, în care guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului.

„Mâine, la ora 9, am convocat Biroul Politic Național al PNL pentru a stabili strategia, echipa care va reprezenta partidul în cadrul consultărilor de la Cotroceni și mandatul cu care ne vom duce la președintele României.

Salut și respect pe toți parlamentarii care au avut tăria să reziste tentațiilor și amenințărilor la care au fost supuși și au votat în favoarea moțiunii. Există o speranță, țin să-i felicit și să le transmit respectul meu parlamentarilor indiferent de culoarea politică și că în sfârșit am oprit PSD să facă rău României”, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.