Aparat laser în valoare de 300.000 de lei din bugetul local pentru Secția de Urologie a Spitalului Județean

0

Pe domnul Pataki, și în special pe edilul Kerekenyi, critica îi motivează. Primarul Kerekenyi, de când îi aducem aminte că suntem codași la absorbția de fonduri europene, parcă se străduiește să ne convingă că face eforturi în acest sens. Mai aruncă câte o momeală despre câte parcări INTENȚIONEAZĂ dânsul să construiască în municipiul Satu Mare, spunem INTENȚIONEAZĂ pentru că, cel puțin în ultimul anunț în acest sens, nu a menționat despre niciun contract semnat, spre deosebire de orașe ca Oradea sau Cluj, pe care le-am tot dat exemple.

Ceva mai echilibrat, președintele Consiliului Județean, Pataki, anunța zilele trecute finalizarea a 54 de km de drum județean, cam cât facem din Satu Mare până în Bixad, în trei ani.

Dacă vom aminti că vin alegerile locale în mai puțin de un an, vor spune că suntem cârcotași…

Cu toate acestea, edilul Kerekenyi, împreună cu șeful CJ, Pataki, s-au pozat cu un aparat de 300.000 de lei, la Spitalul Județean Satu Mare, unde aparatul a fost donat secției de Urologie. Aparatul a fost achiziționat din bugetul local, transmite primăria Satu Mare.

”Consiliul Local Satu Mare continuă să susțină sistemul medical sătmărean, venind în sprijinul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a Secției de Urologie cu un aparat Laser Holmium, care ajută la rezolvarea afecțiunilor urologice prin mijloace minim invazive. Investiția are o valoare de 300.000 lei și este asigurată integral din bugetul local”, a transmis primăria municipiului Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.