Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Les, către Viorica Dăncilă: Noi, cei din regiunea de Nord-Vest, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița, Cluj suntem alături de dvs și vom lupta până la ultimul om

0

Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Les, susține că toți cei din regiunea de nord-vest a țării sunt alături de Viorica Dăncilă la prezidențiale. Acesta a fost mesajul lansat astăzi, 12 octombrie, la Romexpo, cu ocazia lansării candidaturii fostului premier al României, Viorica Dăncilă, la președinție.

”Senatorul PSD de Satu Mare, Gabriel Leș a lansat un mesaj de unitate și de solidaritate și i-a îndemnat pe social-democrați să lupte pentru victorie la Prezidențiale.

Credeți că putem fi la fel de buni și în opoziție? Chiar mai buni. Vin în fața dvs cu un mesaj de unitate și de solidaritate pentru idealurile și obiectivele pe care PSD le-a avut dintotdeauna.

Dacă ne uităm în ultimii 29 de ani, de fiecare dată, cred că e momentul ca acum să stăm ridicați. Suntem statul cu una dintre cele mai mari creșteri economice, salariale, investiții. Și, cu toate acestea, opoziția a zis nu.

PSD poate să fie o forță și în opoziție și vom reuși să oprim măsurile aberante luate de PNL și acoliții lor. Mereu am spus că lupta bună aduce echilibru și pace, nu războiul. PSD luptă azi pentru a aduce echilibru și nu haos, pentru a aduce bunăstare, nu austeritate.

Urmează o luptă pentru Prezidențiale destul de dură, însă ce nu ne omoară, ne face mai puternici. Cred că au fost momente și mai grele care nu au făcut altceva decât să ne unească și mai mult.

Am încredere deplină în doamna Viorica Dăncilă, în victoria dvs și în victoria PSD, în forța Partidului Social Democrat.

Noi, cei din regiunea de Nord-Vest, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bihor, Bistrița, Cluj suntem alături de dvs și vom lupta până la ultimul om. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți” – a spus Gabriel Leș, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, la Romexpo, la evenimentul de lansare a candidaturii președintelui #PSD Viorica Dăncilă la Președinția României”, a transmis sătmăreanul Gabriel Les, la Romexpo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.