Student în scaun cu rotile! Lecție de voință de la un tânăr sătmărean, student la facultate și sacrificiul mamei sale

0

Un tânăr sătmărean cu dizabilități demonstrează că orice este posibil dacă lupți pentru visul tău.

Vasile Bodan, în vârstă de 19 ani, din localitatea Gherța Mare, județul Satu Mare, este student în anul I la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Din cauza unui accident suferit în urmă cu câțiva ani, tânărul este imobilizat într-un scaun cu rotile. Cu toate astea, situația mai dificilă în care se află nu l-a determinat să renunțe la visul său de a urma o facultate.
Pentru a-și urma visul, tânărul s-a mutat la Cluj, unde studiază Inginerie Electrică. Conducerea Universității Tehnice i-a oferit o cameră de cămin unde locuiește cu mama sa care îl ajută cu deplasarea. Aceasta îl duce și îl aduce de la cursuri.

Tânărul spune că a ajuns la Universitatea Tehnică deoarece dorește să-și continuie studiile și să devină cineva în viață. Face tot posibilul să învețe bine și se înțelege bine cu colegii de facultate, a declarat Vasile Bodan pentru Mediafax.

Vasile are un program încărcat zilnic: cursuri la facultate, dar și gimnastică și înot. Acesta a declarat că dacă situația economică din Satu Mare se va îmbunătății, după absolvire se va întoarce acasă, iar dacă nu va rămâne la Cluj, așa cum fac mulți studenți, a declarat tânărul pentru sursa citată.

Student în scaun cu rotile! Lecție de voință de la un tânăr sătmărean, student la facultate și sacrificiul mamei sale 1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.