Închisoare pe viață pentru ucigașul celor doi bărbați, tată și fiu, omorâți în propria casă, în octombrie 2018

0

Ieri, 14 octombrie, a avut loc ultimul termen în cazul odioasei crime din octombrie 2018, din Cartierul Micro 15. Pe 30 octombrie 2018, Pop Ioan Iosif a intrat în apartamentul unui bărbat în vârstă de 74 de ani și fiul acestuia cu dizabilități, cu intenția să ceară bani. Pentru că bărbatul a refuzat, inculpatul l-a omorât aplicându-i mai multe lovituri în organele vitale ale corpului cu un obiect înțepător, după care a trecut la cea de-a doua victimă, fiul care suferea de handicap.

Ucigașul și-a motivat odioasa crimă susținând că bărbatul de 74 de ani îi datora 4.500 de lei, dar în urma cercetărilor s-a descoperit că bărbatul nu se afla în situația în care să fie nevoită să ceară bani cu împrumutul. Bărbatul avea pensie, iar fiica acestuia, care lucrează ca profesor în străinătate, îi trimitea o anumită sumă de bani lunar.

Instanța s-a pronunțat astăzi, 15 octombrie, cu privire la pedeapsa pe care ucigașul de 35 de ani o merită: între 15 și 25 de ani de închisoare sau închisoarea pe viață, așa cum cere avocatul apărării (victimelor).

Fiică și sora celor două victime ale ucigașului Pop Ioan Iosif, cu ajutorul avocatului, au avut grijă ca ucigașul să își petreacă restul zilelor după gratii.

Instanța a decis că bărbatul să fie condamnat la închisoare pe viață și să plătească despăgubiri civile reprezentând daune materiale și morale, cheltuieli judiciare și onorariul avocatului din oficiu.


Citiți și…

Ultimul termen în cazul odioasei crime din octombrie 2018. Două persoane au fost ucise cu sânge rece, în Satu Mare

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.