Adrian Cozma: ”Negrești-Oaș va fi galben în curând! Vom elibera orașul de administrația pesedistă, care i-a frânat dezvoltarea timp de 30 de ani!”

1

Consilierul județean PNL, Adrian Cozma, care și-a exprimat intenția de a candida la președinția CJ Satu Mare, s-a alăturat, vineri, colegilor săi de la PNL Negrești Oaș, pentru un eveniment de campanie electorală.

În acest context, Cozma a reiterat nevoia de SCHIMBARE la Negrești, un fief al PSD-ului, de 30 de ani incoace. Liberalii din Negrești susțin că își doresc să repete performanța de la europarlamentare, atât la alegerile prezidențiale, cât și la cele locale și parlamentare de anul viitor.

 

Adrian Cozma: Câștigăm alegerile prezidențiale. Următorul pas: administrație locală liberală, adică performantă, la Negrești-Oaș, începând de anul viitor!

Cozma, care este un apropiat al filialei PNL din Negrești-Oaș, a fost prezent la evenimentul de campanie electorală organizat de liberalii din localitate, vineri. Acesta s-a declarat un susținător puternic al demersului PNL Negrești-Oaș de a produce schimbarea, după 30 de ani de pesedism:

Negrești-Oaș va fi galben, în curând! Primul semnal l-am avut, cu ocazia alegerilor europarlamentare. Reconfirmarea va veni, pe acest sfârșit de an, când Negrești-Oaș, sunt convins, va vota Iohannis! Eu și mulți alți liberali Sătmăreni vom susține demersul prietenilor și colegilor noștri din Negrești, anul viitor: vom avea administrație liberală la Negrești-Oaș, după atât timp, în care Fedorca și PSD, în loc să dezvolte orașul și această zonă minunată, și-au ocupat timpul cu plecăciuni comunistoide în fața unor infractori și pușcăriași cu funcții mari prin PSD. Aceasta este promisiunea noastră pentru Negrești-Oaș: PNL va elibera orașul de PSD și-l va pune pe un curs al dezvoltării, aplicând strategii de dezvoltare similare celor din orașe cu administrații liberale performante – Oradea, Arad, Cluj, Alba-Iulia”, ne-a declarat posibilul candidat al PNL la șefia Consiliului Județean Satu Mare.

Marius Babici: O să le cerem Negreștenilor să ne lase să arătăm ce putem face. Nu trebuie uitat că orașul e condus de PSD de 30 de ani!

Șeful filialei PNL din Negrești – Oaș, Marius Babici, cu energia caracteristică, ne-a transmis că susține cele afirmate de Adrian Cozma, pe care-l consideră unul dintre politicienii cei mai atașați de Țara Oașului și de valorile și oamenii din această zonă.

Mă bucur că Adi Cozma a afirmat că ne va ajuta să producem schimbarea aici! Și noi ne dorim acest lucru și nu vom ezita să folosim toate energiile pentru a câștiga, mai întâi la prezidențiale, iar, apoi, în 2020, localele și parlamentarele. La Negrești-Oaș, sperăm ca oamenii să ne facă onoarea de a ne lăsa să le arătăm ce putem face pentru a dezvolta orașul. Nu trebuie uitat că orașul e condus de PSD, de 30 de ani și am văzut toți ce plan au pentru noi – frânarea dezvolării, comunism de secol 21 și crearea unei imagini oribile, de oraș care susține infractorii, adică șefii pe linie politică ai primarului Fedorca. Vom avea această discuție după ce Președintele Iohannis va fi reales: vom asuma să îndreptăm Negrești-Oaș spre dezvoltare. Negreștenii nu trebuie să uite că pesediștii ne-au făcut de râs în toată țara – în continuare, un pușcăriaș e cetățean de onoare al orașului…

 

Citiți și…

DEZONORANT. Slugarnica Fedorca a pus onoarea Oșenilor în genunchi în fața unui pușcăriaș

Primărița Fedorca, Dăncilă de Negrești-Oaș? Babici (PNL): ”Cum e la București în Parlament, așa e la noi în Negrești-Oaș. Cumpără, prin angajare, oameni

Liviu Dragnea are interdicție să intre în SUA. Babici(PNL): ”Ce n-am reușit noi, la Negrești, au reușit Americanii! Bravo, SUA! Rușine PSD și Fedorca!”

Rareș Bogdan, la Negrești-Oaș: Președintele Klaus Iohannis va veni la Satu Mare și Negrești – Oaș în timpul campaniei

După PNL Negrești-Oaș, și liberalii de la Turnu Măgurele solicită retragerea titlului de cetățean de onoare al lui Liviu Dragnea

Negrești – Oaș, Teleormanul de la Satu Mare. Liberalul Adrian Cozma denunță public tentativa jenantă a Aureliei Fedorca (PSD) de a mitui copiii Oșenilor, în ultima zi de campanie electorală

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.