Administrație model. Primăria Cluj-Napoca a primit 3 premii I la Conferința ”Inovație și calitate în sectorul public”

0

Unul dintre cei mai apreciați primari din țară, Emil Boc, edilul orașului Cluj-Napoca se poate lăuda cu 3 premii de locul I la Conferința ”Inovație și calitate în sectorul public”. Edilul Boc demonstrează încă o dată că alături de o echipă bună, pot administra cu succes un oraș model pentru toate celelalte orașe din România.

”Municipiul Cluj-Napoca a primit recunoaștere pentru trei proiecte, programe, respectiv politici publice implementate și continuate în orașul nostru, în cadrul celei de a XII-a ediţii a Conferinţei internaţionale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”. Pentru fiecare dintre acestea, Primăria Cluj-Napoca a primit Locul I.

În cadrul conferinţei organizată de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici au fost prezentate şi premiate proiectele desemnate ca cele mai bune exemple dintre cele înscrise în <<Competiţia celor mai bune practici din administraţia publică din România>>, fiind acordate 9 premii şi 3 menţiuni.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a obținut premiul I la categoria ”Soluții moderne pentru creșterea calității vieții” pentru ”Politici de prioritizare a transportului în comun la Cluj-Napoca. Transport electric”. În cadrul pilonului „Abordări manageriale pentru eficiență și eficacitate”, Primăria municipiului Cluj-Napoca a fost premiată pentru proiectul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC). De asemenea, proiectul Bugetare participativă la Cluj-Napoca, primul proiect de acest fel implementat în România, a obținut distincția maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.