„Jumătate de secol de la primul pas pe lună”. Spectacol interactiv oferit de Planetariul Mobil, la Satu Mare

0

Planetariul Mobil revine la Satu Mare, în perioada 1 – 8 decembrie 2019 cu spectacolul “Jumătate de secol de la primul pas pe lună”. Au trecut 50 de ani de când astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumătate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul. Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în Casa Meșteșugarilor Satu Mare, care se află pe str: Stefan cel Mare, nr: 18.

Proiecţiile se vor desfășura între orele 9:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 RON.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO și are ca partener Casa Meşteşugarilor Satu Mare.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758.365.699, sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.