Până să scoată România din noroaie, PSD a lăsat 858 de școli cu toaletă în curte. Cum stăm la Satu Mare cu toaletele și autorizațiile de funcționare

0

”Până să scoată România din noroaie, PSD ne-a lăsat cu 858 de școli cu toaleta în curte”, afirmă deputalul PNL Florin Roman, pe Facebook.
Acesta a scris că cele mai multe se află în Vaslui, Bacău și Iași, acolo unde ”baronii roșii” și-au bătut joc de romani, dar și în Dolj, ”un alt fief pesedist”, a scris Florin Roman.

În România, 4204 școli funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, iar alte 3.896 școli nu au autorizație de funcționare.  Deputatul a făcut și dovada celor spuse. Dacă la capitolul „toalete în curte”, teoretic, avem un număr mic de unități de învățământ care dețin grupuri sanitare fără apă curentă și fără canalizare, situația se schimbă în ceea ce privește autorizația de funcționare ISU (în caz de incendiu) și autorizația sanitară de funcționare, datele se schimbă.

În Satu Mare, 59 instituții de învățământ nu au autorizație ISU și alte 20 de clădiri nu dețin autorizație sanitară de funcționare. Uitându-ne pe listă, am putea spune că situație nu este ”atât de” îngrijorătoare în județul nostru, comparativ cu alte județe, însă, avem un județ mic, iar într-o țară civilizată acest lucru este de neconceput. Să nu mai vorbim despre faptul că toți românii sunt plătitori de taxe și impozite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.