Vizibilitate zero pe drumurile județene din cauza cantității imense de praf. Cum își pun sătmărenii viețile în pericol

1

Drumul dintre Rușeni și Amați reprezintă un pericol pentru șoferi, bicicliști, căruțași sau simpli pietoni, de câteva zile. Un sătmărean a filmat praful care se ridică de pe drumul pietruit, la aproximativ o săptămână după ce Consiliul Județean a intervenit în această zonă cu un anumit tip de material, cel mai probabil pentru întreținerea drumului.

Un locuitor al zonei a filmat, aflându-se la volan, cum praful se răspândește în mediul înconjurător, iar din această cauză, vizibilitatea este redusă extrem de mult. Drumul devine un pericol atât pentru șoferi, cât și pentru simplii pietoni, din cauza vizibilității reduse.

Bărbatul care a filmat și ne-a trimis filmarea susține că drumul emană praf de mai bine de un, însă, de o săptămână, de când s-a împrăștiat un anumit tip de material, șofatul pe acest drum a devenit un real pericol.

Între localitățile Amați și Rușeni, susține autorul filmării, Consiliul Județean nu va interveni la acest tronson de drum din simplul motiv că nu sunt case. Acesta mai afirmă că există oricând pericolul unei tragedii. Se poate oricând ca un șofer să nu vadă un biciclist, o căruță sau un simplu pieton.

Mai rău este că varianta de a circula cu viteză redusă nu ajută vizibilitatea. Bărbatul a filmat un alt clip în care conduce cu viteza minimă de 25-30 km/h, în schimb, problema cantității imense de praf persistă.
Pericolul este și mai mare atunci când vorbim despre camioane și mașini de mare tonaj.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.