Cît de cinic poate fi Hunor! Întrebat de ce a susținut cabinetul Dăncilă, a dat dat de înțeles că s-a adaptat la societatea românească, una ce nu ar fi compusă numai din îngeri

1

Mocirla pare a fi mediul în care actualul UDMR – UDMR-ul sculptat după chipul și asemănarea lui Hunor Kelemen – pare să se simtă cel mai bine.

O mocirlă în care principiile nu-și au locul.

Ai zice că Hunor e un sceptic ce se luptă cu depresii metafizice, dacă nu ai păstra contactul cu evidența: omul este un sinecurist de nivel Magyar Lorand, Pataki Csaba sau Gabor Kereskenyi. Adică dispus la orice compromisuri, atât timp cât iese un salariu de la stat, pentru a nu face nimic concret, deci a nu avea o profesie.

Cele de mai sus au reieșit foarte clar din confruntarea TV Paleologu-Hunor, de marți seara…

Întrebat de Paleologu de ce a susținut Guvernul Dăncilă, Hunor Kelemen a dat un răspuns sec și cinic:

Am folosit ce-am găsit în cămară”…

Acest răspuns, coroborat cu cealaltă afirmație a șefului UDMR – ”la procentele noastre, nu putem sta izolați în Parlament” – ne arată modul în care concepe Uniunea actualul său Președinte: filosofia este ”avem niște procente, trebuie să vedem cum le putem folosi pentru sinecuri… De principii nu avem timp, cât despre onorabilitate, știți… societatea nu e populată cu îngeri”…

Un astfel de ”pragmatism” ultra-cinic a condus și la celebra afirmație, ”made in” Hunor, preluată dintr-o conferință de presă de la Satu Mare:

” Ideea să îi omorâm pe pesediști şi pe cei de la ALDE e o idee generoasă, dar ce se va întâmpla a doua zi? Ok, ai făcut, ai rezolvat, în a doua zi ce urmează? Eu nu văd ideea în jurul căreia se poate forma o majoritate şi nu văd un lider. Nu există un lider în acest moment în zona Opoziţiei care are capacitatea politică, are autoritatea necesară, are viziunea necesară, moral stă extrem de puternic ca să coaguleze o majoritate. Eu nu văd un lider”, a declarat Hunor Kelemen, în luna mai a acestui an.

Tot din Kelemen…nu mai departe de acum 5 luni:

Traian Băsescu – haideţi să fim totuşi oameni serioşi, după 10 ani cine mai vrea cu Băsescu? Pe lângă Iliescu e al doilea care a făcut cele mai multe dezastre în această ţară. N-o să ne întoarcem la Băsescu, bănuiesc eu. Ludovic Orban – mă îndoiesc că ar fi liderul în jurul căruia se poate forma o majoritate. Dan Barna sau Dacian Cioloş – nu cred. Victor Ponta – nu mi se pare”…

Marți, același Kelemen:

”Sunt şanse serioase, bune, să treacă acest guvern”.

Angelic personaj dl. Hunor Kelemen…și coerent, ”principial”…!

 

Citiți și…

Duminică, la Satu Mare, Hunor Kelemen a reiterat susținerea UDMR pentru corupție și subdezvoltare: ”Dragnea, de neînlocuit, Kereskenyi, primar încă 20 de ani!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.