După sesizările sătmărenilor, Consiliul Județean a început lucrările de întreținere periodică a drumului județean DJ 193A

0

După numeroase sesizări venite din partea sătmărenilor, Consiliul Județean anunță că a început lucrările de întreținere, care vor fi periodice, pe drumul județean DJ 193A. Se vor realiza lucrări de tratament bituminos dublu, de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre localitatea Amați. Aceste lucrări care vor continua în intravilanul localităților Rușeni și Tătărești, pe o suprafață totală de 60.000 mp.

”Au început lucrările de întreținere periodică a drumului județean DJ 193A. Constructorul Diferit SRL Cluj realizează lucrări de tratament bituminos dublu, de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre localitatea Amați, lucrări care vor continua în intravilanul localităților Rușeni și Tătărești, pe o suprafață totală de 60.000 mp.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus, au verificat astăzi calitatea lucrărilor începute în cursul zilei de luni, 21 octombrie. Prin realizarea acestora se va reduce cantitatea de praf din atmosferă produsă de traficul rutier, se vor îmbunătăți condițiile de circulație, iar din punct de vedere tehnologic se protejează sistemul rutier realizat anterior.

Pe cei 10 km de drum pe care se realizează lucrările de tratament bituminos dublu, recomandăm participanților la trafic să circule cu viteză redusă (30 km/oră) astfel încât să se evite producerea de evenimente rutiere nedorite. Dacă condițiile meteorologice vor fi favorabile executării lucrărilor, estimăm că acestea vor fi încheiate în aproximativ de 10 zile.

De asemenea, între localitățile Amați și Rușeni, Rușeni și Tătărești, respectiv pe tronsonul de drum județean Hodișa-Socond-Rătești sunt în derulare lucrări de întreținere cu material pietros.

Potrivit președintelui Pataki Csaba, anul viitor, pe drumul județean DJ 193A vor începe lucrările de modernizare, prin așternerea a două straturi de covor asfaltic”, anunță Biroul de presă al Consiliului Județean Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.