Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, anunță sprijin Primăriei Chișinău cu specialiști pentru implementarea de proiecte și transferarea celor implementate cu succes la Oradea, dacă candidatul Andrei Năstase va câștiga alegerile locale

0

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, anunță pe pagina sa de Facebook, sprijinul său pentru candidatul Andrei Năstase, partenerul pro-european din Republica Moldova, la alegerile locale pentru Primăria Chișinău. Andrei Năstase a intrat în turul doi și luptă pentru fotoliul de primar al capitalei Republicii Moldova. Edilul Oradiei transmite, în cazul în care Andrei Năstase va câștiga alegerile locale din Chișinău, că se va face după cum s-a promis: va acorda sprijin Primăriei Chișinău cu toți specialiștii primăriei Oradea pentru implementarea proiectelor propuse, vor transfera programele implementate cu succes la Oradea și vom acorda expertiza proiectelor bune realizate în Oradea și celor din Chișinău.

”Doresc să îl felicit pe Andrei Năstase, partenerul nostru pro-european din Republica Moldova, pentru că a intrat în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chișinău.
Așa cum am anunțat la întâlnirea regională pe care am avut-o la Sibiu, dacă Andrei Năstase va câștiga alegerile, vom face tot ce am promis, respectiv vom acorda sprijin Primăriei Chișinău cu toți specialiștii noștri pentru implementarea proiectelor propuse, vom transfera programele implementate cu succes la Oradea și vom acorda expertiza proiectelor bune realizate în Oradea și partenerilor noștri din Chișinău.
Pe această cale fac apel către toți studenții basarabeni din Oradea să își mobilizeze prietenii din Chișinău pentru a-l susține pe Andrei Năstase, care merită cu adevărat să câștige aceste alegeri, pentru viitorul european al Moldovei și Chișinăului.
Mult succes Andrei Năstase, suntem alături de tine””, a scris primarul Oradiei, Ilie Bolojan, pe Facebook.

Foto: Bihoreanul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.