Adrian Cozma cheamă Românii din Anglia acasă: ”Suntem aproape să intrăm în normalitate, cu Iohannis Președinte și un Guvern liberal competent!”

1

Prezent în Regat, week-endul trecut, alături de Robert Sighiartău și de primarul Birtoc Dinu, din Călinești-Oaș, consilierul județean PNL Adrian Cozma a avut discuții cu o parte dintre românii stabiliți în Birmingam și Londra.

Acesta a pledat pentru revenirea compatrioților noștri acasă, transmițându-le românilor din diaspora britanică faptul că partidul său se zbate să readucă România pe o cale a normalității și de dezvoltare, care să o impună drept o opțiune serioasă pentru cei care vor să se întoarcă în țară…

”Brexitul, sper să se materializeze, în următorul sens: să determine Românii din Regat să vină acasă, însă trebuie să vină acasă PENTRU CEVA, de aceea trebuie să Vă asigurăm toate condițiile în România… Cred că suntem aproape să intrăm în normalitate…Asta înseamnă Iohannis Președinte încă un mandat și guvern PNL competent!”, a afirmat Cozma, în cadrul întâlnirii cu diaspora din Regat.

Liberalul sătmărean le-a explicat românilor prezenți cât de pustiu este județul nostru fără românii plecați în diaspora:

Cea mai mare hemoragie de forță de muncă și creiere este din județul Satu Mare… În Țara Oașului, în unele comune, nu mai întâlnești un tânăr pe stradă, preț de kilometri…Vezi ici-colo câte un bătrân rămas acasă… E dureros! De aceea am venit, știu ca vom întâlni mulți Oșeni aici”, a transmis avocatul sătmărean audienței.

 Normalitatea de care s-a vorbit în cadrul întâlnirii liberalilor cu diaspora din Marea Britanie a fost argumentată de Cozma în sensul unei alternative normale, sănătoase, la guvernarea PSD-ALDE:

”Normalitatea înseamnă ”competență”. Tuturor ne-a fost rușine cu anumiți miniștri…Atât de jos a fost dus nivelul în Ministere, încât a fi ministru ajunsese a fi o rușine… ”.

Alături de delegația PNL au fost și jurnaliștii Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu.

De altfel, Adi Cozma a fost introdus audienței de către jurnalistul Oreste Teodorescu – ”Adi Cozma e omul care s-a luptat de unul singur cu UDMR și cu PSD la Satu Mare”, a transmis Oreste audienței…

 

1 COMENTARIU

  1. Alo, domnule consilier, romanii au plecat pentru ca toate guvernele de pana acum, inclusiv asa zisii liberali, nu au creat locuri de munca, ci au distrus. Dincolo de culoarea politica, avem nevoie de suflet romanesc. Asa ca nu ne incalzeste culoarea galbena. Ci toate cele trei culori ale drapelului national trebuie sa-si aduca contributia. La Satu Mare si Carei cand vom vedea fluturand tricolorul romanesc, nu cel unguresc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.