”Apaserv SA anunță că lucrarea executată pe bulevardul Octavian Goga va fi finalizată marți dimineață”…marțea viitoare! Nici urmă de muncitori pe Octavian Goga nici după ora 8 dimineața

0

”Apaserv SA anunță că lucrarea executată pe bulevardul Octavian Goga va fi finalizată marți dimineață”, scria Primăria municipiului Satu Mare, pe Facebook, cu două zile în urmă. Care marți? Marțea viitoare, poate.

”Din cauza unor lucrări neprevăzute, termenul de finalizare a fost amânat cu 24 de ore, astfel că circulația se va redeschide marți dimineață. Apaserv SA își cere scuze participanților la trafic pentru inconveniente”, scria primăria luni spre seară, tot pe Facebook. Doar că de când lucrarea trebuia finalizată și până în prezent au trecut 48 de ore, iar sătmărenii se plâng că a fost abandonată.

La ora 08:00 dimineața, nici urmă de muncitori de la Apaserv pe bulevardul Octavian Goga, atunci când tot sătmăreanul se duce spre muncă sau își lasă copii la școală. Mai mult, nici după sfertul „academic” nu și-a făcut nimeni apariția pentru a începe lucrările.

Se pare că la Apaserv, acolo unde neamurile celor care conduc municipiul și județul Satu Mare sunt toate angajate, nu se începe activitatea așa devreme, în schimb, sătmărenii da, iar nefinalizarea acestei lucrări dă traficul peste cap.

Chiar ieri, presa locală scria că traficul a fost blocat la orele amiezii. Istoria se repetă chiar și seara. La orele 20:00, pe bulevardul Cloșca, traficul este îngreunat, iar de mai multe zile, polițiștii sunt nevoiți să dirijeze traficul la sensul giratoriu.

Nici urmă de muncitori, după ora 8 dimineața…

”Apaserv SA anunță că lucrarea executată pe bulevardul Octavian Goga va fi finalizată marți dimineață”...marțea viitoare! Nici urmă de muncitori pe Octavian Goga nici după ora 8 dimineața 1”Apaserv SA anunță că lucrarea executată pe bulevardul Octavian Goga va fi finalizată marți dimineață”...marțea viitoare! Nici urmă de muncitori pe Octavian Goga nici după ora 8 dimineața 2
Se circulă bară la bară pe Bluevardul Cloșca, la urcare pe pod…
”Apaserv SA anunță că lucrarea executată pe bulevardul Octavian Goga va fi finalizată marți dimineață”...marțea viitoare! Nici urmă de muncitori pe Octavian Goga nici după ora 8 dimineața 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.